Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32-33 hetes kismamák Ti...

32-33 hetes kismamák Ti mennyit mozogtok egy nap?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Semennyit. Úgy értem, szerettem volna kismama jógára járni de megszűnt itt a közelünkben. Kismama torna van de nem szimpi aki tartja :) Itthon csinálhatnék gyakorlatokat de megmondom őszintén semmi kedvem:)

2 héttel ezelőttig dolgoztam még reggel keltem 6.30kor délután 17 re értem haza örültem hogy élek.

Most kezdtem el babaruhákat babakocsit bútorokat keresgélni, találkozom ismerősökkel barátnőkkel, férjemmel csinálunk közös programot, és ezerszer inkább választok egy jó filmet összebújva a kanapén minthogy tornázgassak.

Nem fáj a hátam egyenlőre meg semmi ilyesmi gondom nincs, viszont ha sokat sétálok jövök megyek húzódik alul a hasam.

Úgyhogy röviden tömören végzem a mindennapi teendőket főzés mosás takarítás vásárlás séta stb. de kifejezetten nem tornázok.

2013. jan. 22. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Én sem tornázom nem is dolgozom de valahogy mégsem sikerül pihennem egy percet sem.Takarítás,főzés,bevásárlás,kutya,másik gyerek.Igaz ő már 13 éves de külön óra viszem-hozom.Jaaa és ráadásul rajtam van már ez a fészekrakó cucc úgyhogy napjában 5*átpakolom a baba cuccokat innen-oda ,onnan-ide:)

Nekem épp elég ennyi mozgás egy napra:)Lehet belehalnék ha még neki kéne állnom tornázni:)

2013. jan. 22. 11:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató! Én is dolgoztam eddig és bármennyire is szeretnék kondiban maradni, a házimunka is kifáraszt.
2013. jan. 22. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!