Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes kismamák kinek...

19890908 kérdése:

36 hetes kismamák kinek mekkora a pocak körfogat?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék rá hogy kinek mekkora a pocakja így a cél előtt pár héttel ? Az enyém 102 centi:) . Szerintetek ez kicsi , vagy jó vagy normális ? :P Első babámat várom és már nagyon izgatott vagyok. Ti szoktatok a babátokkal álmodni ? Ha igen mit ?
2013. jan. 21. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:

35 hetes kismama vagyok, 108 centis pocakkal :) (köldöknél mérve)

első baba, rengeteget álmodok vele, pl, hogy hogy fogom pelenkázni, fürdetni-ezek reálisak :) viszont álmodtam már rosszat is, pl, hogy nem volt homlokcsontja (??)

szerintem pont jó a pocakméreted.

2013. jan. 21. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:

szia.

igaz én már megszültem pár éve de első kisfiunkkal 114 cm volt: 3500 gramm lett, második kisfiunkkal hatalmas volt 140 cm, és ő 4200 gramm volt. mindenki azt hitte ikreket várok, de nem :)

mindkettőt a 38.héten szültem.

2013. jan. 21. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok de a méretek alapján 35 hetesnek mondanak :) 115cm a hasam és első baba :)
2013. jan. 21. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:

34 hetes vagyok, 110 cm. második terhességem, első ikres volt, de kb. az is ekkora volt. :) Legalábbis emlékeim szerint pont így nem bírtam már mozogni mint most.:)

a napokban azt álmodtam, hogy arra ébredek, fájásaim vannak és megyek szülni az ikreket. :)

2013. jan. 22. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
ilyenkro kismamapocak attol függ,hány baba van benned változo. 1 baba van am éhedbe akkor 100-150 cm körül.
2021. júl. 16. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!