1/7 anonim válasza:
Amikortól kényelmetlen neked.
Én néha a 41. hétben is úgy aludtam, mert ez a póz volt kényelmes.
2/7 anonim válasza:
Szia! Én is olvastam, amikor terhes voltam, hogy melyik pózban ajánlott aludni, melyiket kell kerülni (pl. hanyatt fekvés), de minden reggel a hátamon fekve ébredtem :-) Fogalmam sincs, hogy éjszaka hogy aludtam, amikor lefeküdtem, próbáltam oldalra fordulni, de gondolom, kb. 5 perc, és már fordultam is tovább :-) Nekem így volt kényelmes. Minden jót és nagyon boldog babavárást!
3/7 anonim válasza:
nekem most mondta a doki a 30 hetes uh-n, hogy kerülni kell már. de sokszor nehéz elkerülni. a kedvenc hason pózom eleve kilőve... azt mondta a doki, h. a bal oldalamat preferáljam. dehát egész éjszaka nem megy egy oldalon. csak reménykedem, h. amíg nekem kényelmes egy póz, addig a babának is és nem lesz semmi baj.
4/7 anonim válasza:
Hiába akarsz ezen, vág azon az oldalado aludni, ezt nem tudod szabályozni, mert éjjel tudat alatt forgolódsz!
Ahogy kényelmes úgy aludj!
5/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a bal oldalon kell aludni. Én mindig is hason alvós voltam, de ugye ez kivitelezhetetlen. De az is elkerülhetetlen, hogy a jobb oldalon vagy háton aludj. Legalábbis nekem nem megy. Hiába alszok el a bal oldalamon, ha arra ébredek, hogy jobb oldalon vagy háton fekszek.
6/7 anonim válasza:
2. vagyok. Én annak idején megkérdeztem erről a dokimat, hogy nem baj-e, azt mondta, egészséges terhesség esetében semmi jelentősége nincs, hogy milyen pózban alszom. Még egyszer minden jót!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Persze, azt sejtem, hogy nem tudom éjjel szabályozni, hogy mit csinálok, de legalább elalváskor, meg amikor csak fetrengek, igyekszem figyelni. Én is hason szerettem aludni, de az kb. a 8. hét óta nem megy. Persze ez legyen a legnagyobb bajom. :)
Nektek is boldog, kényelmesen alvós babavárást kívánok!
2013. jan. 22. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!