Felfázás megelőzésére Cran-c tőzegáfonya kapszula szedhető/ajánlott?
Reggel hideg padra ültem (nem igen volt más lehetőségem mert rosszul lettem, különben elájultam volna) és félek, hogy felfáztam, de tünetem még nincs.
Nem akarok feleslegesen mindenfélét beszedni, ezért kérdem, hogy ezzel árthatok-e bármit, vagy ajánlott e megelőzésre szedni?
(13 hetes kismama)
Én minden télen szedem! (csak zárójelben jegyzem meg,h sokkal olcsóbbak is vannak a CRAN-C-nél,ugyanolyan hatóanyaggal)
Mindkétterhességemnél azonnal sűrű pisi...csíp...a másodiknálmár tudtamebből h sikerült:)
Szóval nekem kötelező volt szedni nyáronis mikor terhes voltam!De nem a hideg kőtől vannak ezek abetegségek,csak aki hajlamosrá azhideg hatására megis érezheti a tüneteket!(énilyen vagyok)
Nekem komoly gondomvolt a vesémmel a második terhességemalatt, amit a baba okozott,és ígynapi3*2vel szedtem!
Szóval szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!