Naponta hány mg magnéziumot szedtek? Mennyi ajánlott?
én naponta 150 mg-ot szedek, nem sok, de eddig nem kellett több :)
33hkm
teljesen felesleges magnéziumot szedni míg nincsenek tüneteid.
ha elkezd a vádlid görcsölni, vagy a hasad, vagy keményedsz és nagyon rossz, akkor egyet bekapsz 15 perc múlva hat.
ha naponta többször akkor többször veszel be, de csak úgy szedni mert terhes vagy felesleges.
én elsö lányomnál marékszám szedtem, mert rengeteget görcsöltem, túladagolni nem lehet, második lányomnál összese 3 szemet szedtem be mert több nem kellett.
Csak a magyar orvosok hisznek a magnèziumban. Sem europàban sem amerikàban nem szedetik màr a kismamàkkal, ugyanis kimutattàk, hogy nincs jelentosège. Viszont nagyon fontos a folsav illetve a megfelelo vas bevitel. A folsav a várandós édesanyáknál azèrt mert a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak ennek a vitaminnak a jelenlétében megy végbe hibátlanul. Ezért mindenképpen ajánlott.
Termèszetesen kemènyedès, illetve bàrmilyen koraszulèsre utalo jel esetèn èrdemes konzultàlni orvosoddal, aki biztos el fog làtni a megfelelo gyogyszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!