Hány hetes terhességig megengedett a szex? Mindenféle póz lehet, vagy van ami nem ajánlott?
Figyelt kérdés
Mi még csak tervezzük a babát, de páromban felmerült egy ilyen kérdés.2013. jan. 12. 06:59
1/5 anonim válasza:
Amig az orvos meg nem tiltja. Bármit lehet, ami kényelmes es kellemes.
2/5 anonim válasza:
Ha orvosilag nem indokolt az eltiltás akkor a kezdetektől egészen a szülésig.Nálunk is így volt,abszolút nem volt korlátozva semmi.Később persze a nagy pocak okozott némi fejtörést,de leleményes ember feltalálja magát. ;) Mindent szabad,ami jólesik!
3/5 anonim válasza:
szülésig szexelhetek,a pároddal ha az orvos nem tilt el titeket.
4/5 anonim válasza:
ha orvos nem mondja hogy kerüljétek a nemi életet akkor ameddig jol esik,én 19hetes vagyok és nagyon jokat szoktunk szerelmeskedni a párommal igaz mostmár kicsit nehézkesebb a pocakom miatt(koromhoz képest elég nagy) amugy megkérdezném kismama társaimat hogy ti milyen pozban csináljátok mikor már nagy a pocak?
5/5 anonim válasza:
2. vagyok.Nekünk a vége felé okozott már "problémát" a pocakom mérete,mondjuk nem is volt nagy hasam a terhességem alatt.
Kedves utolsó!Ahol és ahogyan elért a párom,úgy ment a dolog. :D Azért voltak vicces próbálkozások,de leleményes emberek mindent megoldanak. :D ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!