Kismamák, javasoljatok nekem valamit székrekedés ellen?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 11:54
1/10 anonim válasza:
Sok folyadék és gyümölcs fogyasztása!Nekem ez vált be:)
2/10 anonim válasza:
Itt a szilva szezon :) Nekem nagyon bevált
3/10 anonim válasza:
Aszalt szilva,pár szem naponta.Nekem bevállt.
4/10 anonim válasza:
Szia, én mindennap csinálok gyümölcs tálat. Barack, körte, szilva, citrommal rácsavarva. Na ez segít.:)
5/10 anonim válasza:
savanyu kaposzta leve vagy aszalt szilva az elso tuti hatas egy fel ora mulva!
7/10 anonim válasza:
Nekem a frissen facsart narancslé vált be!
8/10 anonim válasza:
Reggel éh gyomorra kávé + savanyú káposzta.
9/10 anonim válasza:
Nekem, amikor már ezeket mind kipróbáltam, sőt tejet ittam dinnyére, utána ettem egy kis barackot és arra egy kis szilvalekvárt amit tejszínes sütivel spékeltem meg, mert már 3 napja nem tudtam wc-re menni, a férjem megelégelte és elment a patikába Glicerin kúpért.
A lényege: Csak akkor szoktam használni, amikor semmi nem segít, és legalább 2 napja nem tudok elmenni wc-re. Minél tovább bent kell tartani, hogy minél jobban kitisztítson.
Sokkal egészségesebb, mint erőlködni és utána az aranyeret kezelgetni (már aki hajlamos rá), de nem szabad hozzászokni.
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Az aszalt szilva friss szilvával tökéletesen bevált, köszönöm a tanácsokat. További kellemes Babavárást mindenkinek:-))!
2009. szept. 1. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!