Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha legközelebb sikerül megint...

Ha legközelebb sikerül megint teherbe esnem melyik kórházat és orvost javasoljátok vizsgálatokra és szülésre?

Figyelt kérdés
Érdemes lenne fogadni is orvost (,mert ahol most megszültem - elvesztettem a kicsit nem volt fogadott orvosom)?
2011. ápr. 12. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Saját megnyugtatásod érdekében fogadhatsz orvost! Nem tudom,hogy miért vesztetted el a babát,nem figyeltek rád/rá eléggé az orvosok? Mert ha az ellátás szakszerű és körültekintő volt,akkor is bekövetkezett volna ha van fogadott orvosod!
2011. ápr. 12. 13:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Bp-i Margit kórház, bármelyik orvos

2x szültem ott, nem szülnék máshol

2011. ápr. 12. 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a fogadott dokid épp nem lesz ott(nyaralás, konferencia,stb) és akkor is ügyeletesnél kell szülni.De ahogy neked jobb!!!!
2011. ápr. 12. 13:17
 4/11 anonim ***** válasza:

2.

Mondjuk azt nem írtad, hogy hol laksz, mert ha Pl Nyíregyházán vagy Zalegerszegen, akkor hiába ajánl valaki (mint én)Bp-i kórházat, gondolom közelebbit szeretnél.

2011. ápr. 12. 13:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagybörzsönyben lakom. Legközelebbi kórház Vácon van, de oda nem szeretnék menni.
2011. ápr. 12. 13:45
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Én a Jánosba szültem 2-szer és tuti nem mennék a margitba,csak ha nagyon muszály volna.de neked mesze van:(
2011. ápr. 12. 13:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Én meg a Jánosba nem mentem volna, 1 unszimpi doki volt a Margitban, ő is Jánosból járt ki, az összevonásnak "hála".
2011. ápr. 12. 14:00
 8/11 anonim ***** válasza:
3. vagyok, nem akartam írni hogy a váci kórházba menjél, mert azt gondoltam nincs közel, de így hogy írtad AJÁNLOM!!!!!Nagyon meg voltam elégedve, 6 hónapja szültem ügyeleten, és mindenki nagyon kedves volt a szülésznőktől kezdve a csecsemősökig!!!!!!:)
2011. ápr. 12. 14:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék Vácon, mert ott nem maradt meg a babám. Elég gáz volt a szülőszoba felszereltsége. Viszont a szülésznők és az ápolók tényleg kedvesek.
2011. ápr. 12. 22:47
 10/11 anonim ***** válasza:
ohh nagyon sajnálom!!Megkérdezhetem mikor történt, és mi?
2011. ápr. 13. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!