Nekem nem volt problémás a terhességem, a szülésnél is minden rendben volt. A doki tünemény, minden nap jött hozzám a kórházba. A terhességem alatt is rendben volt vele a kapcsolatom. Egy rossz szavam nem lehet rá.
Terhesgondozásokért 5000-et kért, szülésért 40-60 között szokott kapni azt mondta. 40-et adtunk és egy üveg bort.
2013. jan. 20. 21:13
12/30 anonim válasza:
Nem problémás a terhességem a terhesgondozás 7000 Ft.
A doki megmondta hogy 100.000 Ft-ot kér.
2013. jan. 20. 21:20
13/30 anonim válasza:
Az én orvosom nem fogadott el pénzt, de én felkészültem egy ajándékcsomaggal :) annak nagyon örült :) mert személyes volt, tisztára meghatódott :)
2013. jan. 21. 00:12
14/30 anonim válasza:
80 ezret kapott!
2013. jan. 21. 05:08
15/30 anonim válasza:
Én nem értem,mi az,hogy a doki megmondja,hogy a szülésért 100000-et kér,meg ilyenek??A mai fizetések alapján még a 20000 is sok.Mi rontjuk el,hogy a dokiknak borítékot adunk,amikor megvan nekik is a fizetésük,,nekik a szülés levezetése,meg a terhesgondozás a munkájuk!Minek adtok nekik ennyit??jesszus!
2013. jan. 21. 07:53
16/30 anonim válasza:
Némelyik összegen nekem is kikerekedett a szemem...meg tényleg h 100ezret kér!!! Eszem meg áll...Azért azt nem hiszem h annyival többet csinál mint más h ennyit kérhessen...de hát tényleg így vannak elrontva az orvosok sajnos...aki meg nem engedheti meg magának h ennyit adjon (és itt nem arról van szó h akkor minek csinált gyereket...nem itt azért komoly pénzekről beszélünk) az van lenézve meg kutyásul bánva a kórházban...valóban komoly kis fizetéseket kapnak ők főleg ha magánrendelésre jársz hozzá...meg h a rendelésének a 10x-ét kéri...nem semmi...lehet én vagyok a zsugori meg ilyenek de biztos igaz h ennyi pénzt nem adnék...már bocsi ha megsértettem vkit nem állt szándékomban csak a véleményem írtam le... :)
2013. jan. 21. 09:01
17/30 Tica0121 válasza:
Bár még nem szültem, de nekem 9.000 Ft egy vizsgálat, havonta egyszer megyek. Ha felfogadom, hogy a szülést is ő vezesse le, akkor 60.000 Ft-ot kér. Még nem döntöttük el, hogy felfogadjuk-e, mert problémamentes a terhességem, legalábbis eddig. Meg ő is azt mondta, hogy ha különösebben nincs gond a terhesség alatt, akkor felesleges külön orvost fogadni.
2013. jan. 21. 11:42
18/30 anonim válasza:
Kedves 16-os! Nem hinném hogy mi rontanánk el az orvosokat. Én egy szolgáltatást veszek igénybe, az orvos pedig ennek megfelelően válaszol a hívásaimra, bármikor segít, és ha szólok, hogy itt az idő, akkor jön és mellettem van életem egyik legfontosabb pillanatában. Nekem fontos, hogy ismerjem, ő ismerjen, tudja a kórtörténetem és megbízhassak benne. És igen, ez pénzbe kerül.
Attól, hogy ha én is ügyeletesnél szülnék, nem hiszem, hogy pl Veled vagy bárkivel kevésbé lenne bunkó az orvos. Akkor meg miért ne venném igénybe ezt a szolgáltatást?
2013. jan. 21. 11:52
19/30 A kérdező kommentje:
nekem is 7000 Ft a vizsgálat havonta viszont megkérdeztem és nem kötötte ki mennyi lesz a szülés.Ő ez egyetlen itt aki nem mondja meg.Mi sem tudunk 40-60nál többet adni.Amúgy ha magánorvosod van az végig bentvan a szülésnél?
2013. jan. 21. 12:43
20/30 anonim válasza:
A szülésnél igen, a vajúdásnál nem feltétlenül, főleg az elején, ha lassan tágulsz és persze nincsen semmi komplikáció. Ha van fogadott szülésznőd, ő a vajúdás alatt is ott van melletted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!