Mennyit adtok a szülésért az orvosotoknak?
Figyelt kérdés
Nálunk nincs megszabva, mennyiért van ott az orvos a szülésnél. Amennyit adunk. KB.50 ezret gondoltunk. Amúgy a SOTE 2-ön dolgozik. Gondolom kórház- és orvos függő is.2009. máj. 2. 08:17
1/21 anonim válasza:
Az én dokim fix árban dolgozik, meg is mondta nyíltan 80 ezret kér.
2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Talán jobb így, ha megmondja, mennyit vár, mintha adok neki, aztán kiderül, hogy esetleg többet szokott kapni...
2009. máj. 2. 08:21
3/21 anonim válasza:
Én ügyeletesnél szültem, de mivel ismerősömnek fogadott dokija volt ez a doki, így tudtam, hogy 30.000 a tarifája. Így én ennyit adtam neki, de még ezt is alig akarta elfogadni. :) Nagyon rendes, kedves volt, naponta jött nézni hogy vagyok. De a kórházban volt egy csaj, akinek a dokija 80-at kért és még csak rá sem nézett, pedig 1 héttel a várható szülés előtt már be kellett feküdnie.
4/21 anonim válasza:
Én is a sote II.szültem,nekem sem mondta meg a tarifáját!Nálunk szerencsére semmi komplikáció nem volt,így a dokinak sem volt sok dolga!Mi 50000ft adtunk neki,és "nem sértődött meg".Ennyi volt,minden terhesgondozáson megkapta a vizitdíját,szerintem ennyi pont elég!
5/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok!És egy szuper szülésznőnk volt,neki adtam 10000ft és egy doboz bonbont!
6/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Kedves utolsó, mostanában szültél?
2009. máj. 2. 09:40
7/21 anonim válasza:
Szerintem majd ezt akkor döntsd el amikor már mész haza a korházból és mérlegelj. Én ügyeletesnél szültem, 50000forintot akartam neki adni, de annyira bunkó és tusko volt, hogy nem adtunk neki 1 forintot se.
8/21 anonim válasza:
2 hónapja szültem, fogadott doki volt, magánrendelésre végig hozzá jártam. Nem mondta mennyit kér, 13:00-kor kezdődött a szülés, óránként jött be megnézte a méhszájat, majd 18:00-tól félóránként jött megnézni, már akkor látta hogy nem akar kijönni a baba, én mondtam neki nem gond ha császár lesz. De ő csak a természetes szülést szerette volna, hozott egy dokit, az is megnézte ő sem sok reményt fűzött hozzá, majd még egy dokit hozott annak sem jött ki a baba, pedig már mind bele könyökölt a hasamba hátha kitudják nyomni, s 20:30- kor császár lett a vége, én 50.000.- adtam neki, de magánrendelésen ott hagytam nála 70.000-et, a végén nem a kórházba jártam ctg-re, hanem hetente magánrendelésre.
9/21 anonim válasza:
Én a magánrendeléseken 10.000.-adok és mondta, hogy nála a szülés 100.000.-
Nagyon jó orvos, és ahogy hallottam más kismamáktól a szülésnél is az.Az első perctől fogva veled van,így én ennyit fogok neki adni.
10/21 ketteske válasza:
Én is 100 ezret adok, nagyon jó a dokim, a terhesgondozást a kórházban végezte, pedig van magánrendelője, igy nekem az nem került semmibe. Szerintem megérdemli a 100-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!