Kérdés azoknak akik az előző amnió kérdésekben az amnió ellen vannak?
KÉREK MINDENKIT NEM BÁNTÁSSAL REAGÁLNI CSAK VÉLEMÉNYEKET SZERETNÉK NEM VITÁT KÖSZÖNÖM!
Ha ellenzed az amniót és ne vállalnád mert beteg babát is megtartanál miért jársz uh-ra illetve miért csináltassátok meg a kombinált teszteket afp-ket esetleg még fizetek is érte , miért jártok laborra stb.
Én azért nem mentem el, mert indokolatlanul akartak küldeni. MInden eredményem jó volt-kombinált teszt, nt érték, afp, uh-k, minden, és erre azt mondta a genetikus, hogy ja- mire megszületik a baba 35leszek, akkor amnió!!
SZóval én ezért nem mentem- inkább elmentem egy plusz UH-ra a Hajdú Krisztinához!! Aki egyébként körberöhögött, hogy milyen szakember az, aki minden tökéletes, negatív eredmény ellenére csupán életkorra hivatkozva elküldene magzatvízvételre, holott az én esetemben nagyobb volt a kockázta annak, hogy elvetélek tőle, minthogy beteg babát szüljek.
Kérdező, te mit tettél volna az én helyemben? Szerinted rosszul döntöttem??
EGyébként már megszületett a csodaszép egészsgées kisfiam azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!