Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérdés azoknak akik az előző...

Kérdés azoknak akik az előző amnió kérdésekben az amnió ellen vannak?

Figyelt kérdés

KÉREK MINDENKIT NEM BÁNTÁSSAL REAGÁLNI CSAK VÉLEMÉNYEKET SZERETNÉK NEM VITÁT KÖSZÖNÖM!

Ha ellenzed az amniót és ne vállalnád mert beteg babát is megtartanál miért jársz uh-ra illetve miért csináltassátok meg a kombinált teszteket afp-ket esetleg még fizetek is érte , miért jártok laborra stb.

2013. jan. 18. 12:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én azért nem mentem el, mert indokolatlanul akartak küldeni. MInden eredményem jó volt-kombinált teszt, nt érték, afp, uh-k, minden, és erre azt mondta a genetikus, hogy ja- mire megszületik a baba 35leszek, akkor amnió!!

SZóval én ezért nem mentem- inkább elmentem egy plusz UH-ra a Hajdú Krisztinához!! Aki egyébként körberöhögött, hogy milyen szakember az, aki minden tökéletes, negatív eredmény ellenére csupán életkorra hivatkozva elküldene magzatvízvételre, holott az én esetemben nagyobb volt a kockázta annak, hogy elvetélek tőle, minthogy beteg babát szüljek.

Kérdező, te mit tettél volna az én helyemben? Szerinted rosszul döntöttem??

EGyébként már megszületett a csodaszép egészsgées kisfiam azóta.

2013. jan. 18. 13:58
 12/12 A kérdező kommentje:
nem úgy gondolom hogy nem mentem volna én sem de voltak jó eredményeid amiket gondolom azért csináltattad hogy tudjad a baba egészségét a kérdés az ha indokolt lett volna elmész vagy bevállalod hogy akár lehetne beteg babád is ,én azokat a kismamákat nem értem akik mindent megtesznek hogy a babájukat egészségesnek tudják mint mindenki ez így van jól és ha felmerülne hogy beteg lehet nem mennének el amnióra mert úgyis vállalnák a beteg babát ezért tartom akkor feleslegesnek akkor a teszteket ,természetesen nem akarom azokat a kismamákat anyukákat bántani akik beteg babát vállalnak minden tiszteletem az övék nagyon nagy lelki erő kell egy életen keresztül és ez irigylésre méltó dolog csak elgondolkodtam a dolgon és úgy gondolom ha én így gondolnám a beteg baba megtartását akkor számomra ezek a vizsgálatok is feleslegesek lennének .Köszönöm ,hogy nem csináltatok ebből vitát nagyon szeretem ezt az oldalt és így különösen mikor egy kérdésből nyugodt eszme csere lesz és nem vita nagyon szép és probléma mentes baba várást kívánok nektek és várom a további válaszokat is
2013. jan. 18. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!