Egész napos émelygés ellen valami jó tipp?
Köszönöm a választ!
Már azt se tudom, hogy mit próbáljak, mert az elsővel nem voltam ilyen rosszul...
Szia!
Valaki itt írta a gyakorikérdéseken, hogy a terhesvitamint délután vagy este jó bevenni. Amióta én is délután veszem be, megszűnt az egész napos émelygés. Azóta csak nagyon ritkán jön elő, akkor is csak 1-2 másodpercre.
Mielőtt ezt kipróbáltam volna vettünk gyömbért (fűszert), azt kevertem a limonádéba vagy sós ropit, háztartási kekszet ettem.
Még nem hánytam 11+1 vagyok.
Gratulálok a babához!
A gyömbér üdítő nekem nagyon jót tett a terhességem alatt, ill. a gyógyszertárban lehet kapni homeopátiás bogyót, ami erre van kitalálva. A navére nem emlékszem, de ha elmondod a patikusnak, hogy mire kell, akkor ő tudni fogja. Nekem az nagyon bevált.
Ami még fontos, hogy soha ne vedd be a terhesvitamint éhgyomorra, mert az is nagyon felkavarhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!