Nektek mi vált be a terhességi émelygés, hányinger ellen?
Szedsz valamilyen terhesvitamint? Nekem az vált be, hogy váltottam, kiderült, hogy attól voltam annyira rosszul, hogy szinte semmi sem maradt meg bennem, még a magne b6 sem amit hányingerre vettem be, se a víz.
Gravidát szedtem, és átváltottam a hipp natalra. A védőnő is mondta, hogy simán elképzelhető, hogy a gravidában valamilyen ásványi anyagból vagy vitaminból több volt, amire a szervezetem így reagált a terhesség miatt.
A hányinger ezután, hogy váltottam, egy héttel mérséklődött, majd elmúlt teljesen szinte.
Aztán újra próbálkoztam olyan három és fél-négy hónaposan a gravidával. Egyetlen szemet vettem be, délután. Lefekvés előtt már kutya rosszul voltam, éjjel arra ébredtem, hogy hányingerem van, és a következő napot öt percenként wc-re rohangálással töltöttem.
Azóta nem próbálkoztam újra, nem mertem.
De hallottam mástól ugyanezt elevittel kapcsolatban, vagy a fembionnal is, attól függ ki mit bír vagy nem bír jobban.
Esetleg próbáld meg a váltást, hátha beválik nálad is.
7 hetes vagyok,a gyömbér tea vált be eddig a legjobban és a megfelelő folyadékmennyiség.
Sokszor éjjel is arra ébredek h mindjárt elhányom magam,de mégse hányok.Gyenge vagyok,fáradt,kábult elvagyok butulva.
Előző terhességemnél ugyanígy voltam,de csak a 12.hétig.
A Deadalon -t ne szedjétek.
Mellékhatása a hányinger:-)
De még egyéb okokból sem.
Például ezt is orvosok írták fel.Unokahúgom kezei és lábai torzak,hiányosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!