Kérek szépen segítséget, ki mit tapasztalt, terhesség alatti émelygésre, hányinger, undor? Olyan mértékben levert vagyok, nem tudok semmit csinálni szinte. Második terhességem, elsőnél abszolút nem volt semmi bajom.
Ilyenkor egy kis háztartási keksz szerintem jót tenne.
Nem azt mondom,hogy elmúlassza,de részben segít.Idővel el fog múlni.
4 gyerkőc anyukája
szénsavas gyömbért ittam, bevált.
De ha nem akarsz szénsavasat inni, igyál gyömbérteát.
szegénykém!
ugyanebben a cipőben járok!nekem is második baba.elsőnél semmi bajom nem volt.most meg az elején 2-3 hétig egész nap hányingerem volt.most már csak este délután és este van.
14 hetes vagyok és én is várom hogy elmúljon.idegesítő a rossz szájíz,meg a hányinger.én egy párszor hánytam is de az a vitamin miatt volt.
a keksz,a citromlé,a sós mogyoró ezek beválhatnak,de nem múlik el tőlük csak enyhít rajta.én már délután fél szem b6-ot is veszek be de az is csak csillapítja.
csak kitartást tudok neked kívánni!
Köszönöm a kedves ,együttérző kommenteket...de tényleg..olyan jó amiket írtatok,most elkezdek nekilátni beszerezzem a dolgokat...
De nem túl könnyű még nekiindulni sem...Na majd a friss levegőn hátha jobb lesz...köszi szépen anyucik :-D
eloszor is: ejjeliszekrenyre, ideoda keksz. segit. szensavas udito (HIDEG)(en a cocacolara eskuszok de valszeg mas is jo) elmulasztja a hanyingert.
rágógumit ne, mert a rágás egy csomo mindent elindit.
lefekves elott pohar meleg tej (nem rohogni :))
en az elso gyerkoccel az elso 12 hetben tobbet oleltem a wct meg a vodrot, mitn a ferjem. most a masodik gyereknel kb a 25.heten mult el..
a szagokrol nem is beszelve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!