2. babankat tervezzuk es ma nem jott meg, az ejjel szedultem mind a hintaban es hanyinger szeru erzesem van, elso babankal semmi bajom nemvolt, tesztet meg nem vettem. Ez terhesseg?
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 11:28
1/7 A kérdező kommentje:
milyen infora lenne meg szukseged?
2011. dec. 10. 11:50
2/7 anonim válasza:
Teszteljél. Mit vársz, hogy tipplejünk, igen vagy nem?
3/7 anonim válasza:
Első olvasásra nekem inkább vérnyomásnak, vagy vírusnak tűnik, de amíg nem tesztelsz úgysem fogod tudni, mi meg pláne nem.
4/7 anonim válasza:
Ez a fajta szédülés szerintem is alacsony vérnyomásra utal inkább.
5/7 anonim válasza:
Igen, szerintem lehet! Rajta, tesztelj egyet, drukkolok!
6/7 anonim válasza:
Nekem is az elsővel így volt, reggel arra ébredtem, hogy úgy szédülök, hogy nem tudtam kiszállni az ágyból, amúgy nekem is egy nap késés után kezdődött, aznap vettem egy tesztet és a második csíkom , nagyon halvány volt, de ott volt, most már 3 éves a kisfiam, a másodikkal meg teljesen más, azzal az első nap késéskor éjjel hányás rosszullét , csináltam tesztet és most jön a második prücsök. Sok sikert, remélem neked is így lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!