29 hetesek leszunk holnap. Ejszaka tobbszor is felkelltem es nagyon szedultem, fordott az egesz szoba a legkisebb mozdulattol. Masnak is szokott ilyen lenni? Ez mar vegleg igy lesz? Tehetek ellene valamit?
Szerintem a vérnyomásod eshetett le hirtelen (vagy ment fel), esetleg a cukrod zuhant le. Ez átmenetileg elöforulhat. Alkalmanként nálam is van ilyen, de csak pár percig tart, utána elmulik.
De ha nem szünik meg a szédülés, szerintem hivd fel a dokidat, nehogy valami más legyen.
Szia!
Ez már velem is előfordult de kb a 16.héten. Éjszaka arra ébredtem, hogy forog velem a szoba,fel sem bírtam kellni és másnap sem voltam túl jól, úgy éreztem, mintha másnapos lettem volna. Nagyon megilyedtem, hogy mi lehet velem.
Akkor állítólag azért volt, mert a baba elnyomta a hasi aortát, ami oxigénhiánhyt okozott az agyban, és ez miatt volt a szédülés.
Én akkor a jobb oldalamra fordulva éreztem a szédülést, és ha bal oldalra fordultam, akkor egy kicsit jobb volt.
Na azóta nem merek a jobb oldalamon aludni.Viszont ez a panasz azóta sem fordult velem elő.Leginkább háton vagy bal oldalt alszom, és így jó.
Te megfigyelted, hogy melyik oldalon feküdtél?
Ne ilyedj meg, ez nem lesz végig így.
Nekem is a vérnyomásom rendben volt, ez nem a vérnyomástól, vérszegénységtől stb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!