Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2hete gumi nelkul voltunk,1het...

DEXIMANO kérdése:

2hete gumi nelkul voltunk,1hete elkezdet fajni a hasam, szedultem, hanyingerem volt, fajtak a melleim, fejem, olyan erzesem volt mintha megjonne, Par napjara ra meg is jott,5napig tartott es nem olyan volt mint szokott lenni. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen lehetsz!Csinálj egy tesztet sűrgősen.
2011. máj. 18. 12:51
 2/6 A kérdező kommentje:
de h a menszeszem elmult ugy a tunetek is !
2011. máj. 18. 12:53
 3/6 A kérdező kommentje:
olvastam neten h ezek a fajdalmak lehetnek a premenstruacios szindromai tunetei is!
2011. máj. 18. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Én erre csak annyit tudok mondani, hogy én is ugyanígy voltam. Mit jelent nálad ez a nem olyan volt mint szokott lenni? Nekem általában 5 napig szokott tartani, de akkor csak 3 napig tartott, és inkább barnás volt, mint vörös. A szokásos mensi előtti érzéseim nekem is megvoltak, de következő hónapban már nem jött meg. Hála Istennek...azóta van egy gyönyörű 7 hónapos kislányom:))))

Neked mi lenne a jó? Szeretnéd, hogy terhes legyél, vagy nem?

2011. máj. 18. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet és megtudod.
2011. máj. 18. 14:08
 6/6 A kérdező kommentje:
meg nem szeretnek babat :/ megjott a bajom ami 5 napig tartott....es nem olyan volt mint szokot leni most lazan volt meg ...de h a bajom emult ugy a rosszulleteim is !!!
2011. máj. 20. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!