Ti milyen krémet használtok a terhességi csíkok ellen a pocakotokon?
Én a kisfiamnál 3 évvel ezelőtt a Dm-es krémet használtam, de a nevére nem emlékszem, de azt tuti, hogy nem fogom most használni, mert az összes ruhámat összefogta, és teljesen szétrepedt a hasam ráadásul.
Tudnátok ajánlani olyat, ami bevált, szóval tapasztalatból írjátok légyszi, hogy melyik a jó?
sajnos teljesen mindegy, milyet használsz, mert ez a genetikán múlik, hogy neked milyenek az adottságaid.
Az sem számít, hogy anyukádnak, tesódnak volt-e...Persze, ha volt, számíthatsz, hogy neked is lesz, de ez sem garancia.
Krémek közül én próbáltam drágát,olcsót, naponta többször kenegettem a bőrömet és szétrepedt a hasam teljesen:(
Én nem használok semmilyen spéci krémet erre a célra.
Testápolóval kenem csak a hasam(baba testápolót nagyon száraz bőrre). Muszáj ezt használnom,mert nekem extra száraz a bőröm :(
És eddig nem repedt a hasam,de persze most jön még csak a java!!
19 hkm
Hát igen, ez inkább genetika kérdése...Én is csak azért kenem, hogy ne száradjon ki a bőröm, illetve a masszírozással kicsit segítem a vérkeringést, lazítja a szöveteket. Kezdetben a Dm-es Mamaglück krémet használtam, minden este fürdés után, nekem nem volt vele gondom. Aztán elfogyott, most babydream babaolaját használom, mert ez volt itthon, még régebben kaptam. Ez is jó arra a célre, amire kell, ha hirtelen fog nagyot nőni a hasam, és a kötőszövetem olyan, akkor úgyis bereped majd. Eddig szerencsére nincs semmi...
33 hetes km
Avon-osat használok, eddig bevált, meglátjuk, mi lesz még a következő 3-4 hétben. Nincs csíkom sem.
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!