Én 23+5 vagyok.
Kicsit fáradékony vagyok, nehezebben alszom, egyébként különösebb gondom nincs. A székrekedést karbantartom az aszalt szilvával (bár már nagyon utálom az ízét), a gyomorsavam szerencsére alábbhagyott, a magnéziumtól a hasam sem feszül annyira. Elvileg ez a terhesség legjobb korszaka, úgyhogy örülök, hogy csak ilyen kevés problémám van.
Nekem is keményedik a pocim én magnosolvot szedek rá, rengeteg magnézium van benne, van mikor 2 is lecsúszik egy nap.
Nekem is van néha székrekedés,de nekem a kivi segít(orvos ajánlotta). Nekem kislány lesz, ha nem kukacosodik ki :P
Nem a témához kapcsolódik szorosan de megkérdezem mert látom hogy hasonlókat írtok. Én 20 hetes vagyok és tegnap éjjel arra ébredtem hogy keményedett nagyon a hasam..nagyon megílyedtem mert azt hallottam az nem jó..de ti is írjátok ..elkezdtem szedni újra a magne B6-ot de abban úgy hallottam kevés a magnézium ami a keményedés
ellen nagyon jó...mit tegyek? normális hogy már hozzátok képest korán érzem a keményedést? Köszi a választ előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!