Nem lehet ebből gond?
Kedves Hozzászólók!
Nagyon aggódom. A 12 héten járok, 83 kilóról indultam, és most 78 vagyok.
Napi 3 hányás, inni is alig tudok, fogmosás kizárva (hányok tőle) Persze szedek vitamint. 3 óra ébrenlét után már álmos vagyok.
Kedden voltam ultrahangon, az orvosom szerint minden rendben, és örüljek, hogy fogytam. Tornázásra gondolni se merek, bár lehet hogy kellene. Szedek vitamint, ennyit tudok tenni.
Nem terveztem a terhességet fogyókúrás programnak, de nem tudok mit tenni. 167 centi vagyok, szóval van súlyfeleslegem, de most a babának szeretnék mindent megadni, első gyerek lesz a családban.
Tornázni is el akartam járni, de még a reggeli felkelés is külön ceremónia, hogy meg ne szédüljek. Van valakinek tanácsa, hogy mit csináljak? Az orvos, meg a védőnő csak vigyorog, hogy ilyen ez a terhesség, de szerintem valami nem ok.
Jövő hétre meglesz a véreredményem is. Talán akkor kiderül valami.
Rajtam nem volt felesleg, mégis fogytam pár kilót az első trimeszterben. Pedig nem is hánytam, csak alig tudtam enni, állandóan émelyegtem, nem kívántam semmit. Utána kezdtem el hányni, a vitamin miatt (szintén gravida). Amint másra váltottam, megszűnt a hányás és a hányinger is.
Ne aggódj. Mozgásnak elvileg elég a séta is, ha nem esik jól, ne tornázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!