Szerintetek normális hogy a terhesség elején megy a hasam? Nem lehet ebből gond? Amugy nem mindíg csak néha
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 17:22
1/3 anonim válasza:
szerintem nem gond..amúgy ettél valamit, vagy amúgy is "hasmenős" voltál?Mert én az voltam, aztán csak azóta nem megy a hasam, mióta vasat szedek...
Szerintem a tisztaságra figyelj!Ha lehet mosd meg magad utána, vagy popsitörlőt használj!
De biztos nincs semmi gond.
2/3 anonim válasza:
Ez normális jelenség :-) Nekem is ment a hasam sokáig. Van akinek székrekedése van, másnak pedig a hasa megy.
3/3 anonim válasza:
Teljesen normális, ne aggódj! Én világéletemben szorulásos voltam, ahogy teherbe estem pedig ment a hasam és a mai napig is néha, bár már egyre ritkábban. Én is megijedtem mert mindenki figyelmeztetett, hogy na most milyen rossz lesz mert szorulásom lesz, de nem, éppen ellenkezőleg.
Boldog babavárást
egy 14 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!