Más kismamának sem nagyon mozog a babája?
Jaj de jó,akkor nem vagyok egyedül :) Így már meg is nyugodtam :))
És nektek mi lesz,kisfiú-kislány?? Nektek már nem sok van hátra,pláne neked kedves utolsó :)
Könnyű szülést kívánok nektek és még a hátra lévő időhöz sok kitartást!! :)
2. vagyok fiú lesz, és köszi. Remélem nem akar a legvégéig bent maradni.
A legtöbb baba front érzékeny még születés után is az első három hónapban, ha a pocakban is meg érzi.
De jóóó :) Gratulálok a babáitokhoz :D
Nekem is tegnap mondták az Uh-on,hogy elég frontérzékeny kisfiam van,bár nem tudom,hogy ezt miből állapították meg.Mondjuk eléggé össze volt gubózva,a térde fent volt a homlokánál,ezért nem tudtak adni róla jó képet :) :/
Hát lehet,hogy szenvedni fognak egy kicsit a babáink születés után is?!Egyébként az miben nyílvánul meg??Pl hasfájós lesz,vagy miből fogom tudni,hogy a frontra érzékeny?
nekem iszonyatosan sokat mozog. 3/4 4kor fölébredtem, nem tudtam vissza aludni, volt alkalmam figyelni rá, egészen mostanáig kb 1 óra szünetet tartott a nyüzsiben összesen :) bár ő egyébként is elég mozgékony baba :)
34 hetes vagyok, és kislányt hordok a szívem alatt.
Hát akkor kedves utolsó,a te babádra biztos ilyen hatással van a front :D A tiédet felpörgeti :)
Gratulálok a babához és könnyű szülést kívánok neked is :)
köszönöm, én is gratulálok neked is, meg a többieknek is :)
jó babavárást, és könnyű szülést, ha eljön az ideje :)
(utolsó kommentelő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!