Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érheti valami károsodás a...

Érheti valami károsodás a babát? 4-5 hetes terhes vagyok. Most teszteltem pozitívat eddig nem tudtam róla.

Figyelt kérdés
Váladékos volt a tüdőm és a hörgőim is, egy hétig szedtem rá 500mg-os antibiotikumot és ambroxolt, már beszedtem mind de még mindig van egy minimális váladék a tüdőmön hallom ahogy nagy levegőt veszek és a háziorvosom is meghallgatott. írt föl egy 3 napos másik antibiotikumot de addigra már késett 3napot és csináltam tesztem ami pozitív.(2.baba lenne, már nagyon vártuk) na így nem szedek be semmit, pedig még a gyógyszer beszedése után (ha nem javulnék) el akart küldeni röntgenre, hogy nincs e valami a tüdőmön. Elmenjek??? Vagy mit tegyek? Lehet valami baja a babának ha még nem jöttem teljesen helyre??? És a röntgentől? 2 hónapja szoktam le a dohányzásról, félek, nehogy valami tüdőbajom legyen, de a hátam nem fáj, csak még mindig köhögök fel slájmot és nagy levegőnél érzem, hogy még egy kis valami van a tüdőmön Mit tegyek? Menjek röntgenre?
2013. jan. 16. 12:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszike, elmegyek holnap a háziorvosomhoz, aztán majd ha eljött az ideje elmegyek a nődokimhoz! Akkor röntgenre ne menjek??? Na majd elválik, remélem csak egy elhúzódó betegség és nem komolyabb. Köszönöm nektek!!
2013. jan. 16. 16:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges.
2013. jan. 16. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!