Ha terhes leszek, akkor mikor lenne a hasamon kevesebb károsodás? Ha izmos vagy ha nem annyira?
Csak halkan jegyzem meg,hogy nem az izom reped/max. császármetszéskor átvágják/,hanem a bőr.
Ebből a szempontból mindegy az izom mennyisége,mert a kötöszövet rugalmassága a fontos!
15:37 Sajnos azt kel mondanom, hogy ritka esetben, de igenis károsodhat a hasfal izomzata is.
Ezt jelenleg Magyarországon ingyenesen plasztikázzák.
Szia, nekem szép hasam volt terhesség előtt, nulla háj rajta, majdnem kockás, teljesen lapos. A bőröm egy icipicit repedt köldöknél (hogy reped a bőr vagy sem, ez genetika). Az izom viszont hosszában megrepedt, de ez kívülről nem látszik, csak amikor hasprést csinálok, be tudom dugni az ujjamat. Ugyanolyan vékony vagyok, mint szülés előtt, viszont, hogy szétnyílt az izom, 1-2 centivel nagyobb lett a derékbőségem (ami így se túl sok).
Minden genetika kérdése.
Kicsi izom is el tud repedni, és erős hasizom is.
Hogy a bőr csúnya és lógós lesz-e, az is inkább genetika.
Persze, sok függ attól, hogy ki mit eszik, mit sportol, stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!