Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha terhes leszek, akkor mikor...

Ha terhes leszek, akkor mikor lenne a hasamon kevesebb károsodás? Ha izmos vagy ha nem annyira?

Figyelt kérdés
Úgy értem, h. régen izmos volt a hasam,de már alig látszik, viszont nemsokára gyereket szeretnék,de nem tudom h. ha megint izmos lesz-e a hasam akkor nem fog-e szétrepedni vagy éppen az jobb ha inkább izmos 1 kicsit mint ha nem lenne izmos? Azért nem vagyok csont sovány,de nagyon felesleg sincs a hasamon,de azért nem csak a bőr van.
2010. ápr. 26. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Szűűűűzanyáááám!!!
2010. ápr. 26. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Ha Téged az izgat,hogy milyen lesz a hasad,akkor még hanyagold a babatémát!
2010. ápr. 26. 14:35
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
Van, akinek reped a hasán a bőr, van, akinek nem. Van, akinek marad felesleg a hasán, van, akinek nem. Előre nem lehet tudni, milyen leszel szülés után. Gyereket nem annak függvényében vállalunk, hogy csinos maradok-e a szülés után.
2010. ápr. 26. 14:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor félreértettetek.Arra gondoltam, h. van akinek szétreped az izom a hasán minél nagyobb a pocak és az bizony fáj.Viszont nekem nincs olyan izmom,mint azoknak akik mindig edzenek.Ezért érdekelt, h. kis izom is elrepedhet vagy nem. Amúgy azért mert vannak akik aggódnak a testükért terhesség után az nem azt jelenti h. nem érettek meg a gyerekre.Pl ismerek olyat aki előtte egyáltalán nem zavarta ha felszedett 1-2 kg.de ikreket szült és nem is gondolta volna,de olyan depresszióba esett utána, főleg az alakja miatt(kb 30 kg-ot hízott), h. orvoshoz kellett járnia és így is csak 2 év után jött rendbe a lelke.
2010. ápr. 26. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Bármilyen izom elrepedhet, bármekkora babától. Ez egyén függő, nincs benne törvényszerűség.
2010. ápr. 26. 15:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Csak halkan jegyzem meg,hogy nem az izom reped/max. császármetszéskor átvágják/,hanem a bőr.

Ebből a szempontból mindegy az izom mennyisége,mert a kötöszövet rugalmassága a fontos!

2010. ápr. 26. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:

15:37 Sajnos azt kel mondanom, hogy ritka esetben, de igenis károsodhat a hasfal izomzata is.

Ezt jelenleg Magyarországon ingyenesen plasztikázzák.

2010. ápr. 26. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia, nekem szép hasam volt terhesség előtt, nulla háj rajta, majdnem kockás, teljesen lapos. A bőröm egy icipicit repedt köldöknél (hogy reped a bőr vagy sem, ez genetika). Az izom viszont hosszában megrepedt, de ez kívülről nem látszik, csak amikor hasprést csinálok, be tudom dugni az ujjamat. Ugyanolyan vékony vagyok, mint szülés előtt, viszont, hogy szétnyílt az izom, 1-2 centivel nagyobb lett a derékbőségem (ami így se túl sok).

Minden genetika kérdése.

Kicsi izom is el tud repedni, és erős hasizom is.

Hogy a bőr csúnya és lógós lesz-e, az is inkább genetika.

Persze, sok függ attól, hogy ki mit eszik, mit sportol, stb....

2010. ápr. 26. 15:43
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem nagyon izmos volt a hasam (ultrahang gép se látta a babát amíg pici volt, csak hüvelyi uh-al tudta megnézni) és a szülés után is tök lapos maradt :-)
2010. ápr. 26. 20:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2010. ápr. 27. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!