Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek már látszódhat a...

Szerintetek már látszódhat a baba neme?

Figyelt kérdés

Ma megyünk UH-ra és nagyon kíváncsi vagyok, hogy látszódhat-e már, hogy fiú lesz vagy lány. :)

15+3 hkm

2013. jan. 16. 10:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mikor mész legközelebb uh-ra? Gondolom lassan jön a 18 heti is...

Nos, mi nem vagyunk "szerencsések" a baba nemét illetően. 16+5 naposan sima 2D, semmi nem látszott,19+1 naposan 4D-n végig a hátát mutatta, 20+0-nál 2D-nél hason feküdt és így esély nem volt, hogy megtudjuk.

Ma vagyok 23+2 és a jövő héten megyünk 4D-re. Nincsenek elvárásaim, arra viszonyt kíváncsi vagyok,hogy mennyit változott 5 hét alatt:)

K.

2013. febr. 7. 15:21
 22/24 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Voltunk a héten 20. heti uh-on, még mindig fiú. Remélem, nektek is kiderül lassan. :)
2013. febr. 7. 20:37
 23/24 anonim ***** válasza:
szia, kiderült már a neme a babódnak? Szerintem ha a múltkor kislányra tippelt, akkor 70-80% hogy kislány :) Mire vágytok, kisfiúra vagy kislányra? Nekünk két fiú után jön a kis hercegnő :) Nagy a boldogság nálunk!
2013. febr. 14. 09:34
 24/24 anonim ***** válasza:
21es válaszolo szerintem lányotok lesz,azok olyan huncutok,nekünk 15.héttől mutogatja a fütyijét,ma is voltunk,24hetes vagyok és megint szétlökte a lábait :D
2013. febr. 14. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!