Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek már látszódhat a...

Szerintetek már látszódhat a baba neme?

Figyelt kérdés

Ma megyünk UH-ra és nagyon kíváncsi vagyok, hogy látszódhat-e már, hogy fiú lesz vagy lány. :)

15+3 hkm

2013. jan. 16. 10:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
54%

SZerintem meg kell tudnia egy ügyes dokinak mondani....persze vannak kivételes esetek ,de jó esélyel ma megtudjátok ! :)

írd majd meg!

2013. jan. 16. 11:18
 12/24 anonim ***** válasza:
az én dokimnak elég szar gépe van mégis 15+6hetesen tutira mondta hogy fiu :) szerintem látni fogjátok,nyilván a fiunál egyértelmübb :P
2013. jan. 16. 11:53
 13/24 A kérdező kommentje:
írjatok még sok ilyet! :D délutánra teljesen túl fogok pörögni ebben a nagy izgulásban. :D eddig Apa volt teljesen bezizzenve, hogy vajon ki fog-e derülni, de most már két zizzent megy a dokihoz majd úgy érzem :D eddig szajkóztuk, hogy igazából mindegy, csak egészséges legyen, de ahogy telnek a napok/hetek, egyre kíváncsibbak vagyunk :D most is mindegy, mert bármi lesz, örülni fogunk, csak már jó lenne tudni, hogy kinek van igaza, mert mindkettőnknek más a megérzése :)
2013. jan. 16. 12:00
 14/24 anonim ***** válasza:

Nekem pont 15+3 hetesen mondta meg a dokim :)))

Azért tudom ilyen biztosan, mert mikor elkezdte nézegetni, mondta, hogy hátha...mert hogy a 16. héttől már elég biztos, hogy meg tudná mondani. Egyből elkezdtem szidni magam, hogy miért nem jöttünk pár nappal később. De aztán mondta, hogy szerinte kislány, 90 %. De addig addig nézegette, amíg beszélgetett velünk, hogy fordult egyet a lányom és mondta, hogy 100% hogy lány! :)

Így is lett :)

Szóval egyrészt függ a doki rutinjától, a géptől és nem utolsó sorban a babától :)

2013. jan. 16. 12:14
 15/24 anonim ***** válasza:
Szia! Én 15+5 hkm vagyok,és mi is ma megyünk este UH-ra. Már én is nagyon be vagyok zsongva. Remélem sikerül ma megtudnunk a baba nemét. Szorítok nektek! Majd írd meg ,hogy mi volt.Üdv
2013. jan. 16. 14:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Én 13 hetesen voltam UH-on (nem 4D), és az orvos azt mondta, fiú. Pedig nem is kérdeztük, csak felkiáltott magától. Nem is számítottam rá, hogy bármit mondani fog a neméről. Azóta nem voltam, majd 3 hét múlva vagy megerősítik, vagy mást mondanak. Mindenesetre valamit láthatott. :)
2013. jan. 16. 14:16
 17/24 anonim ***** válasza:
Hát sajnos nekem nem volt ilyen szerencsém nekem a doki csak a 27héten tudta megmondani akkor se biztosra.
2013. jan. 16. 14:20
 18/24 A kérdező kommentje:

Hát igen, én is olvastam már olyat, hogy valakinek csak a vége felé derült ki. De írtatok itt nekem sok jó példát, úgyhogy reménykedem benne, hogy látunk valamit! :)

Aki kismamának, akinek szintén most fog reméljük kiderülni, pedig szurkolok én is! :) Majd írd meg Te is, hogy mit tudtál meg.

Este írok Nektek mindenképpen! :)

Köszönöm az összes választ!

2013. jan. 16. 14:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem is megmondta a doki a 15.heti uh-on hogy fiú,de valahogy eltűnt a fütykös mert azóta nem látja;)...se a 18.,a 21. és a 24. heti uh -on:))))
2013. jan. 16. 14:45
 20/24 A kérdező kommentje:

Hát nem tudtunk meg biztosat. :) (de így is hatalmas élmény volt)

A dokinéni azt mondta, hogy ha most mondania kellene valamit, azt mondaná, hogy kiscsaj. De igazából csak azért, mert nem látott semmit.

Pedig a pici mutatta magát, odafordult, még szét is tette a lábát, de nem láttunk kukit. Szóval erre azt mondta, hogy lehet azért nem látott semmit, mert nincs is ott semmi, de lehet csak valami árnyék vetült oda. Görcsöltünk egy negyed órát, de azt mondtam, hogy szerintem direkt csinálja, úgyhogy hagyjuk. :)

Szóval nem lettünk okosabbak, de így is egy csoda volt látni, ahogy Őfelsége bohóckodik odabent. :D Fogdosta a lábát, nyújtózkodott...IMÁDOM. :D

Köszönöm Nektek, hogy "velem voltatok", kedves Tőletek!

További szép napot és boldog babavárást!!!! :)

2013. jan. 16. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!