Mikortól látszódhat a hasfalon mások számára, hogy mozog a baba?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 18:29
1/7 anonim válasza:
Lányommal talán 20 hetesen látszott már, 15-16 hetesen már éreztem mozogni, apa is már 18 hetesen érezte.
Most 15 hetesen éreztem őket, 16 hetesen apa is érezte, két napja már lehet néha látni ha rúg valamelyik, ma vagyok 18+1 napos ikres kismama.
2/7 anonim válasza:
Szia! Nekem 24 hetesen már látszik. Mondjuk ez szerintem az alkattól is függ, én vékony vagyok, így a hasfalam is vékony :)
3/7 anonim válasza:
jaj,de irigyellek titeket!a kismanóm 8hós,de sokat gondolok a pocakos korszakra!imádtam várandósnak lenni....élvezzétek ki:-))))
4/7 Vilcsianyuja válasza:
Már nem emlékszek pontosan, de valamikor 5 hónaposan kezdődött a mocorparádé.
5/7 anonim válasza:
20:02-es!Mintha csak magamat hallanám!!! :))Néha azt álmodom,hogy megint babát várok, imádtam azt az időszakot!!!
De hogy a kérdésre válaszoljak: alkattól függ. Én nem vagyok duci,de kifejezett gebe sem,a hasamon volt akkor is (most is) kb 2 kg felesleg,az elsőnél így is csak a 24. héten vált láthatóvá a párom előtt, a kicsi mozgása:)milyen szép emlék!!! :)))
A másodiknál nem emlékszem,pedig nem rég (9 és fél hónapja) született meg.
Boldog babavárást!!!!! :))
6/7 anonim válasza:
én elég husos vagyok a hasam meg pláne de ha erősebben beindul a kincsem lehet látni kivűlröl hogy hullámzik mocorog a hasam. 26 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!