Fekvésre vagyok ítélve két kisgyerek mellett. Van más is ilyen helyzetben?
23 hetes vagyok, kezd nyílni a méhszáj. Van egy 4 éves és egy 19 hós picim már.
Mi lesz most?
Görcseim és keményedéseim voltak/vannak.
Mit jelent egyébként, hogy nyílik a méhszájad? Mármint a külső csak, vagy beljebb is?
Nekem a másodiknál a 23. héten vette észre a doki, hogy kinyílt a külső méhszáj. Az akkor 14 hós kislányomat emelgettem előtte és utána is. A doki csinált mindenféle vizsgálatot, aztn azt mondta, nyugodtan emelgethetem a "nagyot", nem függ össze nálam ez a két dolog.
Persze nálad nem tudom, mi a helyzet, mennyire vagy nyitva, és mi az oka.
Most a harmadikat várom, eddig nem nyíltam. A "nagyok" 3 és fél illetve 2 évesek. És most 28 hetes vagyok.
Ha muszáj feküdnöd, akkor tényleg inkább oldd meg!!! Inkább, mint hogy kórházban dekkolj a szülésig, a gyerekeid meg közben otthon. Költözzön oda addig az egyik nagymama, vagy keress valaki más segítőt.
Kitartás! És remélem, a 6. babát váró anyukának lesz igaza! :)
Ne haragudjatok, azért "dorongoltam le" már az elején, mert 1-2 hete minden nap feltesz pár kérdést ezzel kapcsolatban. 2000 a méhszájértéke (tehát zárt a méhszáj), hazaengedték a kórházból, és mégis úgy gondolja, koraszülött lesz a babája. Én nem tartom indokoltnak (az ő esetében) ezt az aggodalmaskodást. Többször leírtam már neki türelmesen az én történetemet (mert nekem tényleg nyílt is a méhszájam ilyenkor), de újra meg újra előjött, és már úgy éreztem, bármit is írunk, akkor sem nyugszik meg. Hát, ennyi, röviden!
És kedves kérdező, te se haragudj, csak megnyugtatni szerettelek volna, örülnék, ha végre valakinek sikerülne!
Első válaszoló (6. babás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!