Kisgyerek mellett, hogyan alakult a második terhességed?
Kétszer is végigcsináltam (vagyis másodszor most csinálom, 36 hetes vagyok). Van 1 év korkülönbséges párosom, most 23 hónap lesz közöttük. Ez egy lehelettel nehezebb, mert a lányom fut, mintha kergetnék. Ugyanolyan problémamentes volt mindkét 2. terhességem, mint a többi. A méhszáj nem nyílt ki. Sőt az egy éves mellé született babámat 11 nappal túl is hordtam. Szerencsére a vérnyomásom is végig rendben volt. Az első párosom 3880g, és 3800g voltak, mindketten 59 centisek. A második párosból a nagy 3400g a 38. héten (az én egyéb betegségem miatt korábban kellett indítani), és az uh alapján a pici is ekkörül lesz a 38. héten. Ő is indított lesz.
Hát pihenni tényleg kevesebbet lehet pici gyerek mellett, de ahogyan az előző terhességnél természetesnek érzed, hogy pihenhetsz, ennél az a természetes, hogy nem. Ugyanúgy emelgetem, futok utána, ügyintézünk együtt, mintha nem lenne pocakom.
A végére nagyon ki voltam, igaz én rühellem a telet, az nem tett jót.
Amúgy mint az első válaszolód aktív voltam végig, a nagy kergetése napi 24óra meg az éjszaka:D. Örültem ha nyugiban pisilhetek. A fiam(38.hétre 3470 és53cm vel született) most a lányom 41.hétre(3420 55cmvel) szóval én még túl is hordtam a kicsit. A méhszáj mindkétszer korábban nyílt, de nem sokat változtatott a dolgokon.
Jó babázást, és "nyugis" terhességet, minden rendben lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!