Második terhességnél el lehet egyáltalán kerülni, hogy ne emelgesd a nagyobb gyermekedet?
Figyelt kérdés
Kisfiam két éves, és várom a kistestvérét: most léptem az 5. terhességi hétbe. Akárhogy is gondolkodom, nem tudom elkerülni, hogy ne emeljem be az autóba, az etetőszékbe, a kiságyba, így szinte biztos, hogy ez emeléssel nem tudok vigyázni. Sajnos ma reggel is volt egy rossz mozdulatom, így aggódom egy kicsit. Érdekelne, hogy Ti hogyan oldottátok meg ezt, egyáltalán meg tudtátok-e oldani?2013. jan. 15. 12:53
21/21 anonim válasza:
13-as vagyok. Nem távolodott el tőlem, sokat bújtunk-olvasgattunk a fotelban, ágyban. Persze néha én is emeltem. Olyan édes volt, nem azt mondta, hogy vegyél fel, hanem hogy anya, üljél le ide!
És jól jött ez, mert a végét feküdnöm kellett, és a gyemekágyat is szinte végig kellett feküdnöm, olyan szerencsétlenül alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!