Masodik terhessegnel nagyobb volt a pocid mint az elsonel?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 19:39
1/8 anonim válasza:
Nekem jóval nagyobb volt!!! Decemberre voltam kiírva és már augusztus végén kérdezték,hogy még hány nap...:)Ez most a 3.terhességem,12 hetes vagyok és nagyobb a hasam,mint annak idején a másodikkal! Igaz,most ikreket várok.Neked nagyobb?
2/8 anonim válasza:
sokkal nagyobb...
már 25 hetesen azt hitték, hogy szülök, vagy ikrek.:)
Most 32 hetes vagyok, a fiammal kb. ekkorával szültem, vagy kisebbel. Most kislányt várunk, és méreteiben is nagyobb, mint a kisfiam volt az adott hetekben.
3/8 anonim válasza:
Nekem kisebb. 20 hetesen az tudta hogy terhes vagyok, akinek elmobdtam. Alapból vékony lapos hasú vagyok, hátsó falon volt a placenta és szülésig összesen 5kg ot híztam.
4/8 anonim válasza:
Nekem nem nagyobb a hasam, kb. ugyanakkora lehet. Az első fiú, most kislányt várunk.
5/8 anonim válasza:
Nekem az elsővel volt akkora hasam, hogy mindig azt kérdezték, hogy ikrek-e? :) Másodikkal kicsi-normális volt- most a harmadiakt várom, és most sem nagy. Nálam az első volt a gigapocak! :)
6/8 anonim válasza:
nekem most a második babával akkor a apocim 16 hetesen,mint az elsőnél 23-34 hetesen.
7/8 A kérdező kommentje:
En a 26 hetben jarok a masodik terhessegemmel.Igazabol 2,3 hete kezdett el latszani, addig csak az tudta akinek elmondtuk hogy babat varok.Igaz meg a vegeig nohet.Van egy kislanyunk de meg nem tudjuk a testverke nemet, nem akarta megmjutatni!Konnyu babavarast es jo babazast kivanok mindenkinek!
2011. nov. 21. 10:58
8/8 anonim válasza:
Én 11 hetes vagyok és akkora a hasam, mintha 16-17 hetes lennék. A 12. hét végéig titkolni akarom, de nagyon nehezen megy! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!