Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti vennétek használtan ilyet?

Ti vennétek használtan ilyet?

Figyelt kérdés

Nem kívánok veszekedni, de kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Ti vennétek használtan mellszívót?

A minap felajánlotta egy ismerősöm, hogy ő használta és szívesen kölcsön adja.

Kicsit elundorodtam, azért mellszívót használtan?Lesokkoltam!!!!!!

Kicsit úgy éreztem betétet sem használunk más után?! Bocsi lehet szélsőséges ez a példa, de komolyan!

Van hogy interneten látok olyan mellszívót, amin csodálkozom hogy van arca eladni az illetőnek! :(

2013. jan. 14. 18:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Én pedig teljesen egyetértek veled! Tok gusztustalan mas utan ilyen intim dolgot használni! A többiek meg csak fozogessek... ;)
2013. jan. 14. 19:09
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Miért, és mondjuk a kórházban, szülésnél, vagy bármelyik vizsgálatnál gondolod, hogy mindenkinél egyszer használatos eszközöket használnak?? Akkor megnyugtatlak, hogy pl. a "kacsát" is dugták már más nő puncijába, mégsem "sokkolod le magad". STERILIZÁLÁS!!!

A mellszívó STERILIZÁLHATÓ!!

A betét, az NEM!! Ennyi a különbség.

2013. jan. 14. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én használtan vettem. Természetesen fertőtlenítem! Semmi baja nem lesz tőle senkinek :) Sok mindent vettem használtan. De én inkább akkor akadtam csak ki amikor használt cumikat láttam a neten.
2013. jan. 14. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit hozzáfűznöm, elég jól leírta mindenki a véleményét. Nekem is kölcsön kapott mellszívóm volt... De hogy mondjak egy másik sokkoló példát: a férjedet is "használták" már előtted...

Engem a kérdés sokkolt le! De természetesen vegyél újat, ha akarsz, nem muszáj elfogadni a segítséget!

2013. jan. 15. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!