Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti vennétek használtan ilyet?

Ti vennétek használtan ilyet?

Figyelt kérdés

Nem kívánok veszekedni, de kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Ti vennétek használtan mellszívót?

A minap felajánlotta egy ismerősöm, hogy ő használta és szívesen kölcsön adja.

Kicsit elundorodtam, azért mellszívót használtan?Lesokkoltam!!!!!!

Kicsit úgy éreztem betétet sem használunk más után?! Bocsi lehet szélsőséges ez a példa, de komolyan!

Van hogy interneten látok olyan mellszívót, amin csodálkozom hogy van arca eladni az illetőnek! :(

2013. jan. 14. 18:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

???

Én is úgy kaptam a mellszívót egy családtagomtól, ahol nemrég volt kicsi a gyerek, nem értem mi van ebben?

Nem használt betétről van szó, én nem tudom mi bajod van neked..

El van mosva, lesterilizálod, vagy amit akarsz, nem leszel tőle leprás..

2013. jan. 14. 18:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt a mellszívót ki lehet ám főzni...

Az elsőnél én is megvettem újan, mert jujj, mi lesz...a másodiknál meg arra gondoltam, tudom én azt a pénzt másra költeni, megvettem a kézi mellé az elektromosat, féláron. Azóta el is adtam már mindkettőt.

Azért a betét, fehérnemű egészen más, mint egy műanyag használati tárgy, szerintem.

2013. jan. 14. 18:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igyis-ugyis lesterilizalod! Nem erintkezel gyakorlatilag semmi gusztustalannal az elozo hasznalo utan, se a tejevel, se a "bacijaival", semmivel, mert tok sterilre fertotlenited majd. Szerintem ne parazz miatta, ha jol mukodik, nem hibas, akkor tok ugyanolyan mint az uj bolti.

Jo babazast:)

2013. jan. 14. 18:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Énis használtatt kaptam és vettem is van sterilizáló folyadék + ki lehet fözni semmi probléma ebböl..
2013. jan. 14. 18:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A mellszívót minden használat után ki kell tisztítani, mert a tej belebüdösödik. Szóval amikor már nem használja az anyuka, akkor gondolom kimosva, lefertőtlenítve adja tovább. Én pl minden használat után fertőtlenítettem és mikor már nem kellett, kölcsön is adtam egyik barátnőmnek. Örült neki :) Nincs ebben semmi. Én használtan nem vettem, mert a férjem vette meg,mikor hazajöttünk és estére akkora mellem lett, hogy már muszáj volt fejni. Szóval szerintem akinek nincs pénze újra, de géppel szeretne fejni, az nyugodtan vehet használtan is.
2013. jan. 14. 18:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, ha a betétet sterilizálod, meg a mellszívót az azért nem teljesen ugyanaz. Amúgy amivel vizsgál a nődokid, az sem új, használt, ami sterilizálva van. Szerintem nincs benne semmi rossz, ha valaki eladja, amúgy ha nincs a rokonságában olyan akinek szüksége lenne rá, miért ne adná el, azért nem egy olcsó dologról van szó.
2013. jan. 14. 18:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A sterilizáláson van a hangsúly. A kézinek egyetlen egy olyan eleme sincs, amit ne lehetne sterilizálni.PL ha 2 gyereked lesz, a másodiknak is oda fogod adni az első cumisüvegét nem? Ez egy műanyag használati tárgy, ami megfelelő óvintézkedés mellett tovább adható, nem egy eldobható betét :)
2013. jan. 14. 18:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én újat vettem de most jön a második és azt fogom használni.
2013. jan. 14. 18:49
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
mi is használtan fogjuk venni. nincs ebben semmi. kifőzöd és kész. ruhát is vesz az ember használtat,az is ugyan úgy a bőrrel érintkezik. vagy pl. ha másnál iszol? az a pohár érintkezétt a család minden tagjának nyálával, és nem fertőtlenítik használat után, "csak " elmossák. wc-re is ráülök ismerősöknél. .. sorolhatnám ! köszönd eg szépen, és költsd fontosabbra azt a tizenezer forintot!
2013. jan. 14. 18:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Ki kell főzni és ennyi, semmi bajod nem lesz tőle. Ettől nem tudom miért undorodsz, de ha így érzel, vegyél újat.
2013. jan. 14. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!