Mit vennétek ruhán kívül használtan a babának?
babahordozó, kiságy, babakocsi, mi ezeket kaptuk használtan
2011. jan. 29. 23:39
2/14 A kérdező kommentje:
Pl. olvstam egy korábbi hasonló kérdésben, hogy játékot, nem csak ami kifőzhető...
Mit gondoltok pl ezekről?
[link]
Simán. A fiam játékainak több, mint a fele használt.
2011. jan. 29. 23:40
A drágább játékokat mi is használtan vettük, féláron. Persze nem rágókát, meg egyéb rágható dolgot, de pl. a hintáját, az ugrálós zebráját, a kisautóját, stb. Vaterán vettük neki, féláron. (Egyiken sem látszott, hogy használták már.) A kiságyát, és a babakocsit is úgy vettük, de utóbbit megbántam, jobban el volt használva, mint várható lett volna. A többivel azonban nem volt semmi gondunk, a játékokat enyhe tisztítószeres vízzel takarítottam meg használat előtt, a mosható alkatrészeket pedig kimostam géppel.
2011. jan. 29. 23:47
Az általad említett játékcsomagot simán megvenném, szerintem jó áron van. :)
2011. jan. 29. 23:48
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi, már napok óta szemezek ezzel a csomaggal... :) és kifőznéd? Vagy 60 fokon mossam gépbe? vagy hogy csináljam?
Őszintén? Semmit. Csak ha ismerőstől van, pl. legjobb barátnő gyerekétől, tesómétól, stb.
Annyi rémhírt hallottam már, ki tudja mi volt a sorsa az adott dolognak, mert oké kitisztítom de akkor is, valahogy nem az én asztalom.
2011. jan. 29. 23:55
Játékot biztos, hogy nem vennék!
Főleg ilyen apróságokat, amiket úgyis a szájába vesz/vett a gyerek.
2011. jan. 30. 00:10
Ami plüss, az mehet a gépbe, ami pedig műanyag, azt tisztítószeres vízzel törölgesd át. Nem is úgy néznek ki azok a játékok, mint amik a koszból jöttek...
Három éves a fiam, sosem akartam sterilizálni a környezetét (kivéve, amíg újszülött volt), hiszen nem immunbeteg. Utcán is jár, játszótérre is megy egészen apró kora óta, sőt, egészséges gyerek lévén jó adag koszt is megevett már. (Nem élünk mocsokban, de ez a hypománia szerintem modern kori butaság.) Úgy gondolom, nem kell aggódni emiatt.
2011. jan. 30. 00:11
Lazán megvenném. Ezek gyönyörű játékok, nem lepukkantak. Nyugodtan vedd meg. Ha annyira félsz a baciktól vegyél fertőtlenítő folyadékot, amit hideg vízbe kell rakni és abban átmosod a játékokat. Semmi baja nem lesz a gyerekednek:) Mit gondoltok, amikor a boltok polcain vannak a játékok hány meg hány kézen, meg mindenen mennek keresztül. Az is tele van bacival. Ezek a játékok valószínűleg tisztábbak mint a boltiak.
2011. jan. 30. 08:01
Kapcsolódó kérdések: