Maxi Cosi, Römer vagy Besafe 9-18 kg autósülést vennétek használtan és miért?
És melyik típust?
Létezik ezekből 9-25 kg-os is? Esetleg más márka,ami kényelmes,biztonságos,jól kilát a baba és nem izzad bele?
Nekünk Römer van, de most nézek másikat, mert a 2,5 évesem súlyban ugyan még nincs 18 kiló, viszont nagyon magas, és az övet a vállánál már nem tudom feljebb állítani, úgyhogy mondhatom hogy kinőtte.
Amúgy szeretem, kényelmes a gyereknek is.
Első vagyok ismét. Mindkettő 18 kg-ig jó, de a télen felöltözve, nagy kabátban már igencsak szűkös volt, úgyhogy tanácsolom, hogy a 9-25 kg-t vedd.
Biztonságilag szerintem mindhárom jó, mi a BeSafe-ből isofixeset vettünk, azzal megyünk hosszabb útra.
KÉnyelem szempontjából szintén a MAxi Cosi jobb, kényelmesebben dönthető, ha elalszik a baba.
én nem vennék használtan. unokatesóm römert vett, 2.gyereke használja, és meglepődött huzatmosáskor, a merevítője darabokban volt. nem dobálták, ütötték, csak az idő miatt tönkrement.
inkább olcsóbbat veszek minden gyerekemnek, de újat.
römer king plus ülésünk van, 9-18 kg-ig. van olyan römer is, ami 25 kg-ig van, de nem tudom a típus nevét.
én használtan vettem, de teljesen jó állapotban van, még a huzata sem volt foltos vagy kopott, alig használhatták. elsősorban a biztonságossága, a törésteszteken elért eredményei miatt választottam. DE. a fiam egyévesen, télikabátban alig fért bele, persze azért szűk, hogy balesetkor ne csapódjon a gyerek, de mégis... pedig ő csak kb. 10 kg volt akkor, nem egy dagi. utazás közben dönthető, de akkorát csattan, hogy 10-ből 9-szer felébred rá a fiam. azt nem tudom, más ülésnél is így vannak-e ezek a dolgok, de én azért ennél az árkategóriánál már nem számítottam ilyesmire.
de ha újra választanom kellene, újra römert vennék, első a biztonság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!