SOS""" Koraszülött lesz, életben maradhat?
23 hetes vagyok és elkezdett nyílni a méhszáj. Folyamatos összehúzódásaim vannak. Mit csináljak?
A doki azt mondta, hogy ha holnapig nem múlik el akkor mennem kel.
Sziasztok, most értem haza. Este visszamentem, bent is tartottak éjjelre. Semmit nem csináltak velem. Na mind1. A lényeg, hogy elmúltak a görcsök, most már teljesen rendben vagyok. Természetesen szedem a nospát és a magit. A méhszájérték nem változott hál isten.
Köszönöm az aggódást, nagyon jól esett.
Aki a doki nevét szeretné tudni, az írjon privit, nem szívesen teszem itt közzé.
Szombathelyi vagy?
Gyere azonnal, ha még nem voltál sehol, Zalaegerszegre!
nekem 21 hetesen "csak" görcseim voltak, semmit nem nyíltam, mégis azonnal bent fogtak 1 hétre, nehogy meginduljon a szülés. injekció, vizsgálatok, megfigyelés, gyógyszerek.
és itt van nagyon jó koraszülött osztály!
33+2 hkm
bocs, most nézem, hogy voltál bent és minden ok :)
örülök!
vigyázz magadra!
örülök, hogy minden ok.
én tegnap jöttem be kis görcsökkel, de bent is fogtak, kinyíltam, mag rövidült is.
ha addig nem jön ki a baba, akkor a 37. hétig maradnom kell. az 22 nap! már most minden bajom van :)dehát kibírom :)
vigyázz magadra nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!