Életben maradhat? Egyáltalán méhen belül?
Figyelt kérdés
Ha a 20. hét körül derül ki, hogy nincs meg egy ér a bab szívében?2012. dec. 28. 17:12
1/20 anonim válasza:
Sajnálom a dolgot nem értek hozzá végképp de a doki mit mondott? Ő nem mondta mik az esélyei ebben a helyzetben?
2/20 anonim válasza:
Ezt a dokinak , vagy dokiknak kell elmondani. Vagy méhen belül életben tud maradni, de kint már nem
vagy a jobbik, h méhen belül életben tud maradni, és azonkívül is, mondjuk egy speciális műtéttel. Ma már nagyon sok szívbetegséget, akár újszülöttkorban is- tudnak gyógyítani.
3/20 A kérdező kommentje:
Állítólag a baba fekvése miatt nem látta. De fura az egész, mert én láttam, hogy az egész szíve látszódott.
2012. dec. 28. 17:38
4/20 anonim válasza:
Már két ilyen esetről hallottam. Mindkét baba egészségben megszületett, és nem hallottam róla, hogy azóta gondjuk lenne. Nektek is a legjobbakat kívánom! Kérdezz meg minél több orvost, ha kell, vasald ki belőlük a válaszokat, mert nem mindig mernek jóslatokba bocsátkozni, vagy bármit mondani, de gyűjts be minél több véleményt!
5/20 anonim válasza:
Inkább menj el másik dokihoz is h tutira menjetek kár addig feleslegesen aggódnod. Vagy mondja biztosra vagy akkor inkább ne is szóljon...nem értem sokszor a halálfélelmet hozzák a kismamákra totál feleslegesen. Ha ő annyira nem biztos a dolgába h mit látott miért nem konzultál egy másik orvossal? ez lenne a leglogikusabb. Nem haza küldik szegény kismamát azzal h lehet meghal a babája.... :/ Komolyan kiakadok...
6/20 A kérdező kommentje:
2 hét múlva adott időpontot.
2012. dec. 28. 17:43
7/20 anonim válasza:
Azért ha egy ér hiányzik a baba szívéből az nem kis probléma, nem hiszem, hogy 2 hét múlva kellene visszamenni. Olyanról már hallottam,hogy a köldökzsinórban volt 3 helyett 2 ér, de olyanról, hogy a baba szívében nincs meg egy ér olyanről nem. Az orvos gondolom mondott valamit, vagyis elmondta, hogy mik a lehetőségek, mi várható.
8/20 anonim válasza:
Én biztos,hogy megnézetném egy szakemberrel...pl.Istenhegyi klinika Hajdu Krisztina,vagy Bátorfi doktor.Kérj egy időpontot-SOS-re-mondd el mi a gond(megoldják,hidd el).DRUKKOLOK!2 fiú+3 hónapos pici lány anyukája
9/20 A kérdező kommentje:
Nem mondtak semmit, csak azt hogy minden rendben egyenlőre és 2 hét múlva kontrol
2012. dec. 28. 18:32
10/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nagyon messze lakom Pesttől:)
És maszekra nem telik most sajnos:(
2012. dec. 28. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!