Hajnalba egy kicsi sperma belém kerülhetett, ma van az ovulációm (érzem, meg kiszámoltam és úgy is stimmel hellyel közel), nagy az esély így a terhességre? Életben maradhat a sperma ennyi ideig? Meddig életképes?
Meggondolandó elmenni a nőgyógyászati ügyeletre egy esemény utáni tablettáért.
Ha nem, akkor két hét múlva tesztelhetsz, hogy terhes vagy-e. Korábban nem érdemes, mert legalább két hetes babát tud csak kimutatni a teszt.
2x ment el, kivette mikor elment, de visszatette utána, gondolom került így belém, már akkor éreztem hogy peteérésem lesz, de folyásos látszata rá 1-2napra lett.
Van így esély terhesnek lenni? Vagy így lehet hogy nem is került belém? Mert én azt gondolom hogy így a második előnedvben ott voltak az előző spermák, és mivel közvetlen utána volt így életképesek lehettek.
Nos igen,így is lehetsz terhes,sőt nagyon nagy esélyed van rá!!!72 óráig élnek a spermiumok és a második nedvvel is kerülhetett beléd!
Nos a második kérdés,hogy akarod-e,hogy gyereked legyen vagy sem!Ha nem irány 72órás tablettáért,ha igen,akkor teszttért!
72órásról már rég lecsúsztam, teszt még odébb van.
Köszi a választ, várok még válaszokat, hogy mások szerint is sok esélyem van így?
Amelyik nap kiírtam, 13án.
Szerintem már nem lesz gond hogy jobban ügyeljünk, mert valószínű hogy több szex már nem lesz:( Több mint valószínű hogy nem csak én vagyok Neki sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!