Tegnap lefeküdtem a barátomal és történt egy kis gond nem védekeztünk de ki vette mikor ment elfele de mégse pont akkor és nem tom hogy most került e belém sperma menyi az esély hogy terhes leszek?
ezzel a technikával (megszakítás) rögtön 20% eséllyel iddítasz. Erre jön az, hogy lehet, hogy több kis fickó is beszabadult. Olyan 40%ra tippelek. Eseményutáni. Most!
Könyörgöm, védekezzetek! Gumi párszáz forint, és mindjárt 1% lesz a teherbeesés esélye. Ha ki is veszi, mielőtt elmegy (gumival) akkor 0,05%
Igen, egész jó esélyeid vannak most. Túl jók.
Ha szexszelni akarsz, az alapvető dolgokkal tisztában kell lenned. Legalább azt tudd kiszámolni, hogy ha tudod az előző mensid időpontját, hogy mikor lehet kb. peteérésed, azért ez nem akkora varázslat ám matematikailag (hozzáadsz durván 14-et és tataam). A tanulság: Védekezz!
Utolsó vagyok. a megtermékenyüléstől számítva tíz nap is lehet, mire a petesejt beágyazódik.
Sajnos a menzesz sem 100%, nekem háromszor jött meg, miközben terhes voltam. Most két éves a fiam. Jelenleg 8 hetes vagyok, a múlt hetet végigvéreztem pénteken dokihoz mentem, minden rendben van a kis lurkóval.
Teszt már kimutatja. a patikában egy ezres körül van. Reggeli vizelettel csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!