Apa itthon van, most elment a nagyobbik gyerkőcért au oviba. Percek kérdése és itthon lesz.
2013. jan. 14. 15:50
32/70 anonim válasza:
Hát, remélem azért magnéziumot vettél be.
2013. jan. 14. 15:53
33/70 anonim válasza:
Hát akkor jó nagy hülye a doki ...mert ezzel jó kis pert akaszthatnának a nyakába...inkább mindig pont a másik végletet szokták választani hogy bármi van inkább beküldenek a sürgősségire vagy a nőgyógyászatra...
2013. jan. 14. 15:53
34/70 anonim válasza:
Én ezt nem értem. A 3000-es és a 2000-es méhszáj érték is azt jelenti, hogy teljesen zárt vagy. Szóban mondta, hogy nyílsz?
2013. jan. 14. 15:55
35/70 anonim válasza:
magnéziumot vettél be nagyobb adagban ugye?A doki semmit nem írt föl?
36/70 A kérdező kommentje:
Persze, eszem a magnéziumot, hülyének azért nem kell nézni.
Ha hazajött a párom, bemegyek a kórházba, remélem nem küldenek haza.
Elég messze van a kórház és nincs kocsink. Szerintetek hívhatok mentőt?
37/70 A kérdező kommentje:
nospát és magnéziumot kell szednem.
Rákérdeztem, hogy mi a helyzet a méhszájjal. Azt mondta, egy kicsit nyílt.
2013. jan. 14. 15:56
38/70 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan hívj mentőt. De azért ez durva, hogy így hazaküldenek. Engem mikor buszon elájultam, mert leesett a cukrom (nem vagyok várandós és semmi betegségem sincs), akkor is bevittek 6 órás megfigyelésre kórházba, pedig már semmi bajom nem volt, mire kijöttek a mentők....
2013. jan. 14. 15:58
39/70 anonim válasza:
akkor az hülye az a doki....kicsit nyílt ???
akkor eleve nem lehetsz 3000 vagy 2000-es mert ezek azt jelzik h zárt vagy csak megrövidült a méhnyakad....
aztán ha baj lesz majd eltusolja mert a papírra azt nem írta rá h nyíltál is....
erősen görcsölsz??? mennyire erősek ezek ???
szép doki mondhatom....
2013. jan. 14. 16:00
40/70 anonim válasza:
A 3000 és 2000 méhszáj teljesen zártnak számít. Görcsölsz vagy keményedsz? Mert azért nem ugyanaz. a keményedésre szokták a magnéziumot...... Nem értem én sem az egészet, mert ha görcsölsz, akkor elvileg haza sem engedtek volna. Ha én görcsölnék 23 hetesen, nem jöttem volna haza, hanem felvetetem magam a kórházba, ha kell más dokival.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!