SOS""" Koraszülött lesz, életben maradhat?
23 hetes vagyok és elkezdett nyílni a méhszáj. Folyamatos összehúzódásaim vannak. Mit csináljak?
A doki azt mondta, hogy ha holnapig nem múlik el akkor mennem kel.
ezt nem értem miért így írták neked....
nekem szülés előtt még 3000-es volt, mégis pár óra alatt kitágultam teljesen...először 4 óra alatt utána 3 óra alatt....
valószínűleg kicsit megrövidült a méhnyakad, ami önmagába nem baj (bár elég korai) de nem biztos h ez itt meg fog állni,
ha tovább görcsölsz ez is jel lehet h nyílsz és rövidül a méhnyak ....szóval csak óvatosan!!!!
én mennék máshoz mert ha nem áll meg itt akkor baj van!!!
Bocsi de nem értem...megvizsgált az orvos és 2000 lett a méhszájad a korábbi 3000 ről?
Összehúzódásaid vannak és ezt az orvos is tudta/tudja? Már csak azért kérdezem mert olyan 28 hetesen nekem is 2000 volt a méhszáj mégse kellett kórházba mennem. Jó tudom, ez nem 23.hét de akkor is.
Van az ismeretségi körömben olyan, hogy 24 hetesen született a baba, és (egyelőre) úgy néz ki, egészséges lesz, ami kész csoda. A rokonságban pedig 26 hetesen született egy kislány, néhány hónap alatt utolérte a korosztályát, 4 éves, egészséges.
Minden nappal nagyobb esélyetek van. Nem értek hozzá, de szerintem feküdj, és valaki intézze el neked, hogy a lehető leghamarabb bekerülj egy kórházba!
"Összehúzódásaid vannak és ezt az orvos is tudta/tudja?"
Igen, így van. Tudja, mondtam neki. A derekam alja görcsöl és összehúzódásaim is vannak. Mindent tud a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!