Intim kérdés: hogy is van ez a szőr-biznisz odalent?
Sziasztok!
Hajlamos vagyok a gombás meg más típusú fertőzésekre, és mivel baba tervezés előtt vagyunk, kissé aggaszt a dolog - elvégre, ha nekilátunk, jó lenne 2-3 naponta együtt lenni, de ha mindig összeszedek vmi fertőzést, akkor nez nem megy. Na meg a terhesség alatt is szeretném a lehető legkevesebb ilyesmit elkapni, érthető módon.
Sokszor hallottam már azt, hogy az lehet fertőzések oka, hogy mi nők totál leszőrtelenítjük magunkat odalent. Így nincs védve a "bejárat", bemennek a bacik.
Van-e köztetek olyan, aki emiatt (vagy amúgy is) visszanövesztette a szőrt? Nem kellemetlen? Az én férjem imádja, ha totál csupasz vagyok, biztosan nem repesne az örömtől, ha szőrösen jelennék meg előtte. Megértené, és elfogadná, de biztosan nem tetszene neki így.
Ti hogy vagytok ezzel? És ami a leginkább aggaszt: a "bejárathoz" nagyban hozzájárul a gát és az ánusz. Ha azt ott leborotválom, akkor a védelem nem biztosított, nem? Ott is meg kellene hagyni a szőrt, de azt meg én sem akarom, olyan undi...
Még pár dolog.
Ne használj illatosított tisztasági betétet!
Amikor fertőzésed volt, a párod is kapott kezelést???
Mert ezt ping-pong labda fertőzésnek is hívják.
A férfiaknál nem okoz panaszt a hüvelygombát okozó baci, de amint olyan partnerrel vannak, Ők is "elkapják". Nálad megjelennek a tünetek. Kapsz kezelést, elmúlik/javul, majd a következő együttlét alkalmával a párod visszafertőz Téged.
Igen-igen utolsoknak igazuk van.
Anno nekem még azt is mondta az orvos h pl a canesten amit lehet venni 3dbot tartalmaz es az nem megszünteti csak "felfüggeszti" mert ez olyan mintha az antibiotikumbol sem szednéd be mind...
Akkor amikor gyogyszert kaptam rá írt neki is!
Amikor kuposat akkor neki kenegetni kellet magát.
Ha a párodnak nincsenek tünetei, attól még lehet gombája neki is, párosan pedig úgy lehet kezeltetni magatokat, hogy amikor mész az orvoshoz, akkor egyrészt te kapsz egy kezelést, másrészt pedig szólsz, hogy van párod és adnak neki is. Általában nem csak krémet kap a férfi, hanem ő is ugyanúgy gyógyszert is, mint ahogyan a nő sem csak kúpot, hanem általában gyógyszert is. Legalább is, mi a férjemmel így kaptuk a kezelést.
És a fehérneműt valóban nem elég 40 fokon mosni, kell a 60 fok, sőt, még a törölközőket is 60 fokon mosd!
Tisztasági betét állandó használata pedig nem ajánlott, mert hiába írjak, hogy légáteresztő, meg minden, de nem nagyon igaz, az a legjobb, ha csak alkalmanként használsz, amikor tényleg szükség van rá, nélküle sokkal jobban szellőzik a bőr.
Az pedig nem jó megoldás, hogy idegen helyen úgy pisilsz, ahogy írtad. Mert hiába nem ülsz közvetlenül az ülőkére, de ha már a kilincset megfogod, az már elég sajnos. Inkább fertőtlenítő törlőkendőt vigyél magaddal, egyet a kezednek, egyet pedig, amivel letörlöd az ülőkét.
És én is úgy gondolom, hogy attól nem leszel jobban védve a fertőzésektől, hogy ha szőrös vagy odalent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!