Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szőrösödik a hasam, és még...

Szőrösödik a hasam, és még viszket is. Ez normális? 11 hkm

Figyelt kérdés

2012. aug. 3. 14:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hormonok
2012. aug. 3. 14:09
 2/17 anonim ***** válasza:

Igen,normális,hormonok. A szőrösödés mérséklődni fog,én az elején nagyon szőrösödtem,most már nem. A viszketés nekem hol előjött,hol nem,időnként most is viszket,de nem folyton,nyúlik,feszül a bőr,természetes,hogy viszket.

Kitartást,és gratulálok a babához! :)

31hkm

2012. aug. 3. 14:31
 3/17 anonim ***** válasza:

Fiú lesz :-) tesztoszteron!

Persze lehet, hogy ez hülyeség, de nekem bejött! Nyugi, normális, ne tépkedd, majd kihullik szülés után!

2012. aug. 3. 14:31
 4/17 anonim ***** válasza:
én is így jártam mint te, az örületbe kerget ez a sok ször a pocakomon ami kijött :( remélem elmúlik majd vagy halványodik hogy ne látszódjon ennyire mert borzalmas :(
2012. aug. 3. 15:04
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem a mellemnél szokott előjönni 1-2 fekete szőrszál. :( Ez a terhesség előtt is így volt, csipesszel eltávolítom.
2012. aug. 3. 15:10
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem is fiam lesz, de én nem vagyok szőrös.
2012. aug. 3. 15:27
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt,fiam lett:)Hormonok.
2012. aug. 3. 15:28
 8/17 anonim ***** válasza:
igen.. fiú :)) a lányomnál nem szőrösödtem, de büdösebbet izzadtam :p most viszont tök szőrös vagyok, és a viszketés attól van, hogy nyúlik a bőr. kenjed testápolóval
2012. aug. 3. 15:34
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Eszembe sem jutott hozzá nyúlni akármilyen csúnya is. :) :) Remélem szülés után eltűnik :)
2012. aug. 3. 15:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Szintén fiú :)
2012. aug. 3. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!