Normális az, hogy lassan 3 éves kisfiam picit szőrösödik?
Figyelt kérdés
Szeptemberben lesz 3 éves. Finom pihék vannak a bajuszkájánál, lábszárán, karján is. Nem sok, de azért látszik. Valami hormon probléma lenne? Vagy normális ez? Nem korai?2012. júl. 10. 13:17
1/6 anonim válasza:
auuu, nem nem korai, nem hormonzavar, semmi egyéb, teljesen normális. az ő kis testének is kell valami ami "megóvja " a bőrét. de kérdezz rá a dokitol vagy védőnötől ha itt nem hiszed el.:)
2/6 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is van, sőt, mikor megszületett szőrös volt háta, mint egy kismajomnak:) Az lekopott, de pihéket látok itt is-ott is...Hát mégiscsak fiú....:)
3/6 anonim válasza:
Azt nem tudom mennyire normális, de a 2,5 évesem is pihés. Neki még a kis zacsiján is van. :-) Mondjuk a szájánál még nem tűnt fel.
Szerintem nincs ezzel gond. Már amíg csak pihés, kis szőke szőrök. Elvégre nekünk is van majdnem mindenhol, még ha nem is feltűnő.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnyugodtam.:)
2012. júl. 10. 13:29
5/6 anonim válasza:
Az én fiam decemberben lesz 3 és már régóta figyelem én is a kis arcát, lábát.
Anyósom iy ilyen szőrös típus, a férjem is, biztos vagyok benne hogy a fiam is hamar fog szőrösödni. Egyelőre nem látom kórosnak.
6/6 anonim válasza:
Az én drágám is tiszta szőrcsomó Ő már születése óta szőrös az én kis csitukám:-)))))))Nyugi nincs semmi gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!