Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kisfiam káromkodik....

3 éves kisfiam káromkodik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos az unokatestvéreitől hallotta a cifra beszédet közös nyaralás alatt. Most mondja ha kell ha nem :( Nagyon kellemetlen. Tudnátok tanácsot adni hogy szoktassuk le erről? Próbáltam elmagyarázni, hogy ez rossz, valamint figyelmen kívül hagyni. Pedig nehéz. SOS!
2012. júl. 7. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Pistike, ez könnyű, ezt mindenki tudja mondani. Az megy hogy azt a hét fán fütyülő rézangyalát/azt a kirelejzumát?
2012. júl. 7. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:

én sem tudom figyelmen kívül hagyni, szobába küldöm

Viszont nem is h.lyeség, amit az előző mond, tanítsd meg szalonképes dolgokra. Pl. a csudába, a kutyafáját...

2012. júl. 7. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak azt ne mondd, hogy "jaj, ez csúnya, ezt nem szabad" mert akkor egyfolytában ezt fogja mondogatni
2012. júl. 7. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:

enyém 2,5 éves és szokott káromkodni :s

basszusnál szájon kell vágnia magát, nagyon cuki mikor mondja és már csap is :D

aztán persze nálunk is már van violinkulcs, na az aztán tényleg csúnya ;D

de néha pi...zik na azt nem szoktam meghallani, eddig bejött, ritkán jut eszébe

2012. júl. 7. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én altetnatívát mondok helyette: hülye-buta, a francba- a kutyafáját. Kérem hogy ezeket használja. Ha én eleresztek egy basszust rám szól hogy ne beszéljek így. 3,5 éves kisfiú
2012. júl. 7. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. júl. 8. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!