Kisfiam felfedezte" a kukiját?
3 éves a drágám és most, hogy ilyen nagy melegek vannak sűrűn van meztelenül.
pár hete kezdett el "kukizni", mostmár ott tart, hogy addig húzza amíg kibújik belőle "az a bizonyos dolog", nézegeti, hogy mi az.:)
egyébként aranyos, de azt hittem ez majd pár év múlva fog megtörténni.
tapasztalatok esetleg?
:)
enyém is nevet, amikor csinálja", csak néha kellemetlen, múltkor például a strandon kezdte el, mondtam, hogy ott nem illik és érdekes módon abbahagyta, pedig nem egy szófogadó..
egyébként nem tiltom, csak kicsit korán jött ez nekem.
apuka azt mondta ez így normális és majd leszokik róla, csak ő meg fél hogy nehogy megüsse vagy valami baja legyen annak a kukinak" :))
Ikerfiaim még csak 23 hósak, de elég rég felfedezték. :-) Most a napokban én sem adtam rájuk csak kisgatyát, vagy meztelenül voltak, az egyik különösen szereti fogni. Mintha félne hogy elhagyja. Meg húzza, de azt is rég, ha meztelenül van, akkor mindig oda téved a keze. Nem tudom összefügg e, de hosszabb is kicsit a kukija mint a testvérének. (egypetéjűek). Olyan mintha nyugtató is lenne neki. Múltkor jót nevettem, szopják az ujjukat, az kicsim ott állt meztelenül, szopizta az ujját, másik kezével meg a fütyijét morzsolta.
Jó volna ha leszoknának róla, főleg a kisebb csinálja, tiltani nem tiltom, nem is tudnám (max ha pelust teszek rá).
Enyim három és fél éves.Eddig csak csavargatta, nyújtogatta de azt folyamatosan.Épp ma fürdésnél, felhúzta telejsen a bőrt és jött a kérdés: "Anya ez mi?"
Úgy elkezdtem nevetni, köpni nyelni nem tudtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!