Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiúknak meg szoktátok...

Kisfiúknak meg szoktátok törölni a kukiját pisilés után?

Figyelt kérdés
Fiam most kezdi elhagyni a pelust, és nem tudom hogy szokás ezt csinálni? Mindig marad egy-egy csepp pisi rajta, nem szívesen húzom rá úgy a bugyit, inkább letörlöm neki. Ti szoktátok?
2012. máj. 12. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
persze hogy letörlöm, és érdemes is, mert pisis lesz a papír. A kisgatya szívná fel akkor, ha nem törölném le neki.
2012. máj. 12. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez attól függ, apuka hogyan szokta :) Nálunk a férjem is megtörli egy kocka papírral, ezt látta a fiam is, kéri is a papírt. Nem is bánom, mert ülve pisil, és van, hogy "hátrafelé" veret, és pisis lesz a zacsija is. Nem szeretném rá visszahúzni én se a gatyót így. A múltkor a nagypapája vitte pisilni, ő nem törölte meg neki, gondolom ő nem szokta. Szóval: szerintem megszokás kérdése :)
2012. máj. 12. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgy 2,5 éves, kb 1 hónapja szokott le a pelusról, szóval még az elején vagyunk mi is a dolognak :D
2012. máj. 12. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Ám már magának törli,maholnap 4 éves.
2012. máj. 12. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen,megszoktuk.3 éves a kisfiam.
2012. máj. 12. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!