Én miért nem "szépülök" a terhességem alatt?
Figyelt kérdés
Minden kismamára azt mondják,hogy szépül a bőre,meg hogy jó állapotban van fizikailag lelkileg.Én már 28 hetes kismama vagyok, van egy nagy lányunk is. Most fiut várok. Most pár hete olyan szinten kipattanásodtam hogy csak na. De a lányunknak még a hátam meg a hasam is tiszta pattanás volt... Akkor terhességi toxémiára meg mérgezésre is gyanakodott a doki, de szerencsére nem volt az hisz csak 13-14 kg-ot hiztam. Most eddig kb 52ről 64re hiztam.Egyébként az eltérő vércsoportunk okozhat ilyet szerintetek? Én AB-,a lányzó A+... A körzeti orvos asszisztense pl allergiára,fém tömés problémára(1 fémtömésem van) gondol,de a candidára is gondol...2013. jan. 11. 13:57
1/1 anonim válasza:
Én fizikailag a hányós időszakban csak vegetáltam, de tény hogy utána fitt voltam, most 33 hetes vagyok és kezd tényleg édes teher lenni :) A bőröm nekem borzalmas, ki van száradva és az ekcémám is előjött 10 év után. De pattanásos nem nagyon lettem. A hajammal viszont csodákat művelt, úgy nő mint a gomba és gyönyörű! Én a kiinduló súlyomtól kb 4 kilót híztam. Lelkileg, hát nemtudom, sztem elviselhetetlen hisztis liba lettem :) Meg van amikor olyanokon bőgök amin amugy nem :) Sztem. ne aggódj ilyeneken, te ugysem fogod látni hogy megszépültél és a párod sem, hisz lát minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!