Hol találok olyan weboldalt ahol napra pontosan van beírva a terhességem kora? Naptár szinten.
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a mai napon éppen 6+2 vagy 6+3 hetes vagyok...2013. jan. 6. 21:04
1/8 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy olan amit szeretnél, de nézd meg a ciklus.hu-t....hátha.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Nincsen ilyen sajnos ami napokra lebontja neked naptar nezetben.Nem te tetted fel multkor is ezt a kerdest?:)
5/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!!!!:-)
2013. jan. 6. 21:32
6/8 A kérdező kommentje:
a 2. és a 3. választ köszönöm!!! a 4. válaszolónak üzenem, hogy nem én tettem fel a kérdést anno... viszont ha értenéd a kérdést akkor tudnod kéne, hogy vannak ilyen naptárak is. nem a baba fejlődése érdekel napról napra, hanem a terhességem korának pontos meghatározása napról napra, hogy mindig képben legyek. ajánlom neked is az oldalt mert elég egyértelmű :-)
2013. jan. 6. 21:36
7/8 anonim válasza:
4es vagyok.Sajnalom ha nem ugy ertettem..:) Olyanok vannak persze ahol magadrol olvashatsz de heteken belul napokra lebontva szerintem nincsen..:) Csak heti nezetben tudod elolvasni hogy mi tortenik veled azokban a hetekben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!