Csak nekem ilyen problémás a terhességem?
nekem is ez volt az elsö terhességemnél. Második szinte telejsen probléma mentes volt.
Elsönél az elsö trimeszterben véreztem.
Második trimeszterben görcsöltem (annyira hogy még egy marék Mg sem hatott) pedig semmi ok nem volt
Harmadik trimeszterben olyan viszketéses terhességi kiütés jött ki rajtam ami minden 200-ik kismamánál jelentkezik és véresre kaprtam az egész testemet.
De boldog voltam hogy nincs nagyobb bajom.
Én esetem, csak hogy nem lásd olyan borúsan a dolgokat.
Első terhesség vetélés.Második félidőben szülés magzatelhalás miatt.Harmadik terhesség első 14 hete hányás, émelygés egész nap.Aggodalom hogy ugyan mit hoz a jövő, ki tudom e hordani.Félidőtől magas vérnyomás, ingadozó vérnyomás.21. héttől nyitott külső méhszáj.32. héttől egy hónap szigorú fekvés megemelt ággyal mert végig kinyíltam egy újjnyira, koraszülés veszélye.37. héttől kórház szintén magas vérnyomás és brutális vizesedés miatt.39. héten szülésindítás mert már annyi gyógyszert szedtem.Gyors szülés, majdnem vákummal.Hát, valamiért várok még a tesóval:-)
Amiket leírtál, semmi különös.
Többedik terhességnél "természetes", hogy a külső méhszáj nyitva van, ez semmit nem jelent.
Szinte mindenki szed magnéziumot és vasat is.
Nem a belső méhszájad nyílt ki, nem kell feküdnöd, nem vagy terhességi cukros, sem toxémiás, gondolom nem híztál-vizesedtél 20-30kg-nyit. Gondolom, hogy az afp-d, egyéb vérvizsgálatod rendben volt, nem kellett amniocentézis, esetleg, ha volt, bár írnád, akkor nem élted volna át a poklok -poklát, míg megjön az eredmény egy 1:35 down kórra eredménnyel.
Gondolom halva sem született még babád.
Csak néhány "komolyabb" probléma, mint a tied.
Kicsit túlműködnek benned a hormonok, úgy látom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!